Ποια μαγιό θα επικρατήσουν το καλοκαίρι και ποιο ταιριάζει στο σωματότυπό σου;

H εποχή που θα πρέπει να σκέφτεσαι το αν θα φας βραδινό ή όχι αφού οι εμφανίσεις στην παραλία προδίδουν κάθε σου μπουκιά έφτασε και σίγουρα ένα μικρό άγχος θα το έχεις -εκτός κι αν είσαι στη κατηγορία μοντέλου που τότε το άρθρο σε απασχολεί μόνο ως οδηγός μόδας.

Αγαπημένη μου φίλη θέλω να σου πω πως δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε τα άγχη μας αυτήν την εποχή κι όλες το κατιτίς μας κάνουμε ώστε με αξιοπρέπεια να διασχίσουμε τις σεζλόνγκ μέχρι να μπούμε στη θάλασσα. Εκτός από το κορμί σου όμως πολύ σημαντικό χαρτί στην εμφάνισή σου είναι και η ένδυση της παραλίας που δεν είναι άλλη από το μαγιό. Τι μαγιό να φορέσεις λοιπόν φέτος και είναι το περσινό σου ακόμη στην επκαιρότητα; Το ΤLIFE σου συγκεντώνει όλα τα μαγιό που συνάντησε στα μεγαλύτερα catwalks ανά τον κόσμο ώστε πριν βάλεις το χέρι στην τσέπη και δώσεις τα λεφτά σου για νέα μοδάτα trends να είσαι σωστά ενημερωμένη.

Bασικός κανόνας παραλίας απαράβατος: Διάλεξε μαγιό όχι με μοναδικό σου κριτήριο το στιλ αλλά το σώμα σου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να φοράς μαγιό στο νούμερό σου και να κολακεύει τις αναλογίες σου. Φόρεσέ το, άναψε το φως στο σπίτι σου ή πήγαινε κοντά σε φυσικό φωτισμό και κοιτάξου στον καθρέφτη. Δεν υπάρχει λόγος να φορέσεις κάτι που σε σφίγγει ή σε στενεύει..


Chanel

Ο οίκος Chanel προτείνει το λευκό για φέτος και παρ’ όλο που δεν μένει μόνο σε ένα κόψιμο ή στιλ αφού έχει στη συλλογή και ολόσωμα, το στράπλες bikini έχει την τιμητική του. Αξίζει να σου αναφέρω πως το κάτω μέρος του μαγιό δεν είναι ιδιαίτερα σκαφτό και το συγκεκριμένο στιλ με το λάστιχο να έχει φάρδος δεν θα κολακεύει ιδιαίτερα τις γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι.

TIP: Τα στράπλες μαγιό είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνες που το στήθος τους είναι από μικρό εώς μεσαίο και μάλιστα μία επιλογή με όγκο μπορεί να δημιουργήσει πολύ εύκολα ομοιομορφία με το υπόλοιπο σώμα.


d-squared

To πιο κλασικό στιλ σε bikini είναι το λεγόμενο “τριγωνάκι”. Το συγκεκριμένο στιλ είναι απόλυτα sexy για εκείνες με έντονο μπούστο αλλά και για τα κορίτσια με αθλητικό κορμί. Ο οίκος D-Squared φυσικά το προτείνει σε ένα κόψιμο με το κάτω μέρος να είναι αρκετά σκαφτό και να δένει με κορδόνι στο πλάι.

TIP: Μπορούν να το επιλέξουν γυναίκες κάθε σωματότυπου που απλά δεν θέλουν να τονίσουν κάποιες αδυναμίες τους. Το μαγιό με κορδόνι στο πλάι δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις μόνη σου το σφίξιμο, το δέσιμο ώστε να μην τονίσεις τις ατέλειες.


Michael Kors

Ένα ολόσωμο μαγιό πάντα σου τραβάει το βλέμμα αφού αποτελεί επιλογή ιδιαίτερη για την παραλία. Δεν είναι αρκετά πρακτικό λόγω του ότι δεν επιτρέπει να μαυρίσει η κοιλιά αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς πως θα ήθελες να το φορέσεις. Αν επιλέξεις ένα ολόσωμο μαγιό σε ίσια γραμμή είναι καλό να επενδύσεις στην μονοχρωμία ενώ δεν θα έλεγα όχι αν σε έβλεπα να το φοράς κατά την παραμονή σου στο beach bar κι αφού έχεις ξεμπερδέψει με την ηλιοθεραπεία.

TIP: Αναμφισβήτα αν θέλεις ολόσωμο μαγιό το στιλ που πρέπει να επιλέξεις είναι με την πλάτη έξω και σε γλυκιά ή φλούο μονοχρωμία. Ενώ απόφυγε τα ολόσωμα με σκισίματα, τρύπες, κρόσσια και βινίλ χρώματα -δεν είναι και η πιο καλόγουστη επιλογή.


Marc by Marc Jacobs

Τα μαγιό φέτος αν παρατηρήσεις θα δεις πως έχουν επιρροές από τη δεκαετία του ’60. Έχουν μια τάση να σε μεταμορφώνουν σε pin up girl. Tο κάτω μέρος καλύπτει κάθε ίντσα των γλουτών σου και το επάνω δένει πίσω από τον λαιμό με μία κορδέλα είτε το επιλέξεις σε ολόσωμο είτε σε bikini.

TIP: Αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το στιλ γύρισε στον καθρέφτη σου, κοίταξε τον εαυτό σου και δες αν κολακεύει το σώμα σου το συγκεκριμένο κόψιμο.


Prada

Τα μαγιό με V στο ντεκολτέ ήταν, είναι και θα είναι από ότι φαίνεται για πολύ καιρό ακόμη στην διάθεσή σου στις boutique. Το συγκεκριμένο στιλ είναι καλή επιλογή για εκείνες με πιο μικρό στήθος και θα έλεγα πως ακολουθεί τους κανόνες του ολόσωμου.

TIP: Είναι απαγορευτικό αφού δεν είναι καλαίσθητο να το επιλέξεις αν έχεις έντονο μπούστο!


Nina Ricci

Τα μαγιό φέτος έχουν και πιο ρομαντική διάθεση αφού πλέον τα bikini που έβλεπες στις ελληνικές ταινίες είναι διαθέσιμα στην αγορά και μπορείς να τα φορέσεις κι εσύ. Σουτιέν που τονίζουν το ντεκολτέ και αναδεικνύουν τις καμπύλες και χρώματα που θα βγάλουν την πιο θηλυκή σου πλευρά στο προσκήνιο.

ΤΙP: Αν έχει περιττά κιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς ή στο στομάχι η σκληρή μπανέλα θα σου τα τονίσει οπότε κάνε την απαραίτητη πρόβα πριν το αποκτήσεις.


Tommy Hilfiger

Τα ολόσωμα μαγιό με έναν ώμο είναι πολύ θηλυκά και πρέπει να σου πω πως αν το θέλεις για το beach bar κι όχι για τις βουτιές το συγκεκριμένο με ένα τζιν σορτσάκι ή με δεμένο παρεό στη μέση θα σoυ δώσει πολύ όμορφο στιλ. Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέψεις πως το σημάδι και σε αυτή την περίπτωση αν καθίσεις στον ήλιο θα είναι έντονο.

TIP: Αν το επιλέξεις σε μονοχρωμία μπορείς εύκολα να το προσαρμόσεις και στην καθημερινότητά σου αφού μπορεί να φορεθεί κι ως κομψό κορμάκι.


Moschino

Η δαντέλα φέτος δίνει το “παρών” και στα μαγιό σου. Ό,τι στιλ κι αν επιλέξεις bikini ή oλόσωμο επέλεξέ την αφού είναι κομψή και συνάμα θηλυκή.

TIP: Ένα στράπλες bikini με δαντέλα θυμήσου πως θα σου χαρίσει έξυπνο όγκο στο στήθος.

Read More

And More