Cigarette pants:Η τάση που δεν απαγορεύεται στους κλειστούς χώρους

Το κάπνισμα απαγορεύεται; Όχι στη μόδα… Τα παντελόνια cigarette κάνουν θεαματική είσοδο στις φετινές τάσεις!

Θυμάσαι τη σκηνή από το “Breakfast at Tifanny’s” που η Audrey Hepburn βγαίνει στη μικρή σκάλα του διαμερίσματός της και παίζει κιθάρα; Μήπως θυμάσαι και τι φοράει; Ένα στενό παντελόνι cigarette και ένα απλό τοπ! Αυτό ακριβώς το look είναι το πιο in look του φετινού χειμώνα.

Η μέρα που θα βάλεις το υφασμάτινο παντελόνι στο καθημερινό “διαιτολόγιο” έφτασε! Τα τζιν είναι βολικά αλλά τα φετινά παντελόνια φέρνουν το στιλ σε κάθε σου εμφάνιση! Αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας και απευθύνεται τόσο στις γυναίκες που ψάχνουν το ιδανικό office look όσο και στις γυναίκες που αναζητούν μια εναλλακτική από το μικρό σέξι φόρεμα για τις βραδινές εξόδους!

Το είδαμε σε όλα τα catwalks με έμφαση στη θηλυκότητα αλλά και σε πιο αυστηρές γραμμές! Για τον οίκο Valentino τα παντελόνια cigarette συνδυάζονται με ψηλά τακούνια για ένα πιο σέξι τόνο!
Ο Rochas προτείνει ένα πιο σέξι βραδινό στιλ με ένα παντελόνι που θα μπορούσε άνετα να συναγωνιστεί σε λάμψη ακόμα και μια τουαλέτα.
Ο οίκος Balenciaga προτείνει το ίδιο κομμάτι σε λιτό σχέδιο και σε μαύρο χρώμα αναδεικνύοντας το σε ένα κομμάτι-επένδυση που μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε πολλά looks.

Οι οίκοι Prada, Victor & Rolf και DSquared το προβάλλουν σε μαύρο και το συνδυάζουν όλοι με πολύ ψηλά τακούνια! Είτε με ένα loose τοπ όπως στη Prada είτε σε ανδρόγυνο look όπως στους Dsquared τα cigarettes διεκδικούν μια θέση στη λίστα των χειμερινών προετεραιοτήτων!

EXTRA TIPS:
-Συνδύασε το μαύρο σου cigarette παντελόνι με ένα άσπρο πουκάμισο! Ακολούθησε τη σχολή στην οποία δίδαξε η Coco Chanel και αρίστευσε η Jackie O.
-Όσο πιο κοντό είναι το παντελόνι τόσο πιο ψηλό οφείλει να είναι το τακούνι!
-Ακόμα και όταν το κρύο είναι τσουχτερό μπορείς να φορέσει τα κοντά cigarette με γόβες και… κάλτσες!
-Το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα τέτοιο κομμάτι είναι η εφαρμογή! Δοκίμασε πολλά πριν αποφασίσεις ποιο είναι το πιο κατάλληλο για τη σιλουέτα σου! -Η διαφορά που έχουν τα παντελόνια cigarette από τα παντελόνια σωλήνας είναι ότι είναι στενά μόνο μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Είναι εξίσου κομψά και με μπαλαρίνες! Προτίμησε κάτι σε animal print.

Read More

And More