Μια κρύο-μια ζέστη! Δεν ξέρεις τι να φορέσεις. 3 σέξι look σε περιμένουν!

Ξεκινάς κάθε πρωί για το γραφείο χωρίς να μπορείς να υποψιαστείς τι θα ακολουθήσει… Ζέστη ή κρύο; Οι θερμοκρασίες ανεβοκατεβαίνουν χωρίς να μπορείς να προγραμματίσεις την γκαρνταρόμπα σου! Το μεσημέρι είναι καλοκαίρι και το βράδυ φθινόπωρο! Στο γραφείο έχει ζέστη, όταν πηγαίνεις για ποτό το βράδυ έχει κρύο!

Εμείς σου προτείνουμε 3 σέξι looks για όλη την μέρα! 3 looks που θα σε βοηθήσουν να προσαρμόσεις το στιλ σου στις μεγάλες διαφορές θερμοκρασίες! Ούτε θα κρυώσεις, ούτε θα ιδρώσεις. Και φυσικά δεν θα χάσεις ίχνος στιλ. Το αντίθετο!

Προτίμησε πουκάμισο αντί για τοπ! Μπορείς να ανοίξεις τα κουμπιά του κατά βούληση αλλά και να σηκώσεις τα μανίκια τις ώρες του μεσημεριού!
Συνδύασέ το με ένα σακάκι που έχει ρεβέρ στα μανίκια! Εάν θέλεις να δώσεις μια super σέξι πινελιά συνδύασέ το με ένα σορτσάκι όπως είχε κάνει και η Gwyneth Paltrow στην πρεμιέρα της ταινίας Iron Man 2 στο Holywood με Giorgio Armani. Εάν τολμήσεις όμως με σορτσάκι θα πρέπει να φορέσεις ψηλά τακούνια και να αφήσει το πουκάμισο κλειστό στο μπούστο!
Θυμήσου ότι το σακάκι είναι το κομμάτι κλειδί αυτής της περίεργης εποχής που οι θερμοκρασίες είναι αλλοπρόσαλες. Φοριέται με τα πάντα και είναι πολύ στη μόδα.

Το ιδανικό look για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη -ακόμα και μετά το γραφείο! Φόρεσε ένα loose τοπ κατά προτίμηση μαρινιέρα και συνδύασέ το με ένα άνετο παντελόνι ψηλόμεσο η μη!
Μακρύ μανικάκι, ελαφρύ ύφασμα είναι το ζητούμενο.
Για να είσαι απόλυτα μέσα στη μόδα φόρεσε ψηλοτάκουνα και γύρισε ψηλά τα ρεβέρ του παντελονιού όπως και η Leighton Meester στα γυρίσματα του Gossip Girl στο Παρίσι. Πρόσθεσε αξεσουάρ όπως μια ζώνη κατά βούληση!
Μην ξεχνάς ότι οι γήινες αποχρώσεις είναι κάτι παραπάνω από must φέτος.

Είσαι rock; Νιώθεις σέξι; Μπορείς να τα συνδυάσεις! Πάρε το αγαπημένο σου φόρεμα μαρινιέρα (ένα διαχρονικό κομμάτι που δεν μπορεί να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου) και συνδύασέ το με ένα δερμάτινο τζάκετ και ankle boots.
Τα ψηλά τακούνια θα σου δώσουν ξεχωριστό αέρα! Μπορείς να προσθέσεις ένα φουλάρι ακόμα και σε animal print αφού το mixing prints είναι μια από τις πιο σημαντικές τάσεις του χειμώνα!

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:
-Κομμάτια-κλειδιά: ένα σακάκι, ένα μακρυμάνικο τοπ από ελαφρύ ύφασμα, ένα φουλάρι, ένα δερμάτινο τζάκετ, μια ζακετούλα. Δεν τα φοράς το πρωί, απλά τα έχεις μαζί σου και τα προσθέτεις στην πορεία. Όσο πέφτει ο ήλιος.

-Φοράς σίγουρα κάτι καλοκαιρινό: ένα φόρεμα από ελαφρύ ύφασμα, ένα σορτς, μια φούστα.

Το πουκάμισο είναι ίσως από τις καλύτερες λύσεις. Ακόμα καλύτερα, το τζιν πουκάμισο (παίζει πολλούς ρόλους). Δες εδώ

Read More

And More