Γάντια! Η νέα fashion εμμονή… για να παίζεις το στιλ στα δάχτυλα

Τα γάντια δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν τις χαμηλές θερμοκρασίες για να βγουν από τα συρτάρια σου! Φέτος φοριούνται με βραδινά φορέματα για επίσημες εμφανίσεις με ένα άρωμα από περασμένες δεκαετίες. Είναι ο πιο chic τρόπος για να κάνεις ένα loud fashion statement με ένα essence από κινηματογραφικό πέρασμα… όπως η Marilyn, όπως η Audrey…

Τα γάντια όπερας, δηλαδή τα γάντια από λεπτό μαλακό ύφασμα, επιστρέφουν πιο δυναμικά για να σώσουν ένα glam sparkle στο μικρό μαύρο φόρεμα σου! Είναι η πιο κομψή λύση για να κάνεις ένα στοπ καρέ από εμβληματικές κινηματογραφικές στιγμές στις βραδινές σου εξόδους!

O οίκος Hermes με έμπνευση από ανδρόγυνο στιλ δημιουργεί ένα ζευγάρι γάντια από δέρμα και τρουκς. Στο Παρίσι ο οίκος Louis Vuitton ταξιδεύει πίσω στο χρόνο φέρνοντας την δεκαετία του 50 μέσα από γάντια που αγκαλιάζουν το χέρι έως πάνω από τον αγκώνα. Στο Μιλάνο η Prada στοχεύει στην πρακτικότητα με ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια.

Με μια γεύση από την αισθητική του σταρ τρεκ ο Karl Lagerfeld σχεδιάζει αξεσουάρ γαντιών με ασημένιες μεταλλιζέ αποχρώσεις. Οι οίκοι YSL και Versace ακολουθούν την φιλοσοφία του trend: γάντια πάνω από τον αγκώνα (ή αλλιώς τα γάντια της όπερας όπως λέγονται)!

Η Paola Frani επανεφευρίσκει τα bikers γάντια προσδίδοντας ένα πολύ σέξι χαρακτήρα. Ο Givenchy μετατρέπει το συνδυασμό γάντια-τσάντα σε αχώριστο δίδυμο και τους προσδίδει βραδινό, επίσημο τόνο. Στον οίκο Μarni τα γάντια moto cross αποκτούν μια θηλυκή πλευρά ικανή να συνδυαστεί ακόμα και με μίνι φούστες.

Τα γάντια όπερας στην επίδειξη της Donna Karan έχουν μεγάλο μήκος, τόσο που σχεδόν φλερτάρει με τον ώμο. Ο οίκος Lanvin δεν διστάζει να προτείνει μόνο ένα γάντι σε ένα φόρεμα που αφήνει το άλλο χέρι εντελώς ακάλυπτο! Ο YSL παίζει με τους χρωματικούς νόμους της σκακιέρας συνδυάζοντας γάντια, φούστα ζώνη και τη …μινιατούρα μιας κάπας.

Ο Marcel Marongiu, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Guy Laroche, παρουσιάζει στην Ελλάδα ένα ζευγάρι γάντια από καφέ δέρμα με εντυπωσιακά κρόσσια Η Paola Frani μπαίνει στο κλίμα της τάσης με ένα ζευγάρι bejewelled αξεσουάρ. Ο Marc Jacobs μας φέρνει το grunge και ενσωματώνει στην τάση ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα γάντια όπερας.

Read More

And More