Τα Skouras Med αναλαμβάνουν τις υποψήφιες των Καλλιστείων

Τα ιατρικά κέντρα SkourasMed, μοναδικά στις μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς, αναλαμβάνουν να φροντίσουν τις υποψήφιες του διαγωνισμού ομορφιάς, και να αντιμετωπίσουν τυχόν αισθητικές ατέλειες του σώματος που απασχολούν τις διαγωνιζόμενες.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των SKouras Med, που θα αναλάβουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς, σου δίνει πληροφορίες για τις πιο περιζήτητες αισθητικές θεραπείες…

Ποιες είναι οι πιο περιζήτητες θεραπείες;
/
Για τους επιπλέον πόντους που θέλουν να χάσουν οι διαγωνιζόμενες λίγο πριν τη μεγάλη ημέρα, δίνει λύση η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση. Χωρίς πόνο, χειρουργείο, ή σημάδια, η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση διαλύει το λίπος τοπικά, διοχετεύοντας ρεύμα μέσα στο λιπώδη ιστό.

Η απώλεια των πόντων γίνεται ορατή από τις πρώτες κιόλας ημέρες, ενώ η εικόνα φλοιού πορτοκαλιού και κυτταρίτιδας στο δέρμα υποχωρεί θεραπεία με τη θεραπεία.

Για την τόνωση και σύσφιξη του δέρματος, τα SkourasMed προτείνουν τη Σύσφιξη δέρματος με Ραδιοσυχνότητες. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα, αφού μέσω των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου από το δέρμα, δίνοντάς του μία ανορθωμένη και σφριγηλή όψη.

/

Με το συνδυασμό των 2 αυτών εξειδικευμένων θεραπειών, οι πανέμορφες διαγωνιζόμενες αντιμετωπίζουν μέχρι και την τελευταία ατέλεια στο σώμα και είναι πανέτοιμες για τη μεγάλη ημέρα!

/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
SkourasMed
Κηφισίας 32, Παράδεισος Αμαρουσίου (κτίριο Ατρίνα) 210 6845036
Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι 210 3613858
www.skourasmed.gr

Read More

And More