Πρωταθλητής Παραολυμπιάδας το νέο πρόσωπο του Mugler!

Φέτος είναι η χρονιά των Special Olympics ή αλλιώς η χρονιά που όλοι θυμούνται τους ανθρώπους με κινητικά και άλλους είδους προβλήματα και βγάζουν ένα περισσότερο “φιλανθρωπικό” προφίλ προς τα έξω. Δυστυχώς, δεν βγάζω τον εαυτό μου από αυτό! Δυστυχώς γιατί όλο αυτό συμβαίνει για πολύ συγκεκριμένη περίοδο. Αλλά… ευτυχώς, για αυτούς που λανμβάνουν μέρος στους Παραολυμπιακούς ή απλώς είναι πρωταθλητές με τον δικό τους τρόπο υπάρχει μια τεράστια εσωτερική δύναμη που δεν τους εγκαταλείπει ποτέ: είτε είμαστε εκεί για να τους χειροκροτήσουμε είτε έχουν σβήσει τα φώτα και μένουν μόνοι τους να προπονούνται στον στίβο της καθημερινής ζωής.

Και αυτή την εσωτερική δύναμη που χρόνια τώρα πρεσβεύει το άρωμα A*Men αλλά και ο οίκος Thierry Mugler εν γένει βρήκε τον ιδανικό τρόπο να εξωτερικεύσει μέσα από το πρόσωπο του Πρωταθλητή των Παραολυμπιακών Αγώνων, Oscar Pistorius.

Ποιος είναι ο Oscar Pistorius
Ο Oscar γεννήθηκε το 1986 στο Γιοχάνεσμπουργκ της Αφρικής. Μια εκ γενετής δυσμορφία ανάγκασε τους γιατρούς να τον ακρωτηριάσουν σε ηλικία μόλις 11 μηνών. Από πολύ μικρή ηλικία έμαθε όχι μόνο να περπατά, αλλά να τρέχει και να αθλείται με τεχνητά μέλη. Έχει σπάσει τρεις φορές το παγκόσμιο ρεκόρ και στους Παραολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 κέρδισε πολλά χρυσά μετάλια. Το 2008 το περιοδικό Time συμπεριέλαβε τον Oscar ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο στην κατηγορία “Ήρωες και πρωτοπόροι”. Μια από τις αγαπημένες μου ατάκες που έχει πει; “Όλοι έχουμε μια αναπηρία αλλά όλοι έχουμε την ικανότητα να ξεπεράσουμε τα όριά μας επίσης!

Τι είπε ο Oscar Pistorius για την συνεργασία του με τον Thierry Mugler
“Φυσικά και γνώριζα τον οίκο Thierry Mugler και για την ακρίβεια πολλές φορές φορούσα το A*Men. Για μένα ο Thierry Mugler είναι ένας πρωτοπόρος και δυναμικός οίκος”, λέει ο Oscar μιλώντας για την συνεργασία του με τον οίκο. Όσον αφορά στο κοινό σημείο που ενώνει τους δυο τους; Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι τρόπος ζωής και τον δύο είναι να ξεπερνούν τα όρια και τους εαυτούς τους! Τέλος, ο Oscar τονίζει ότι μέσα από την καμπάνια του A*Men στην οποία και πρωταγωνιστεί θέλει να περάσει στους άλλους το μήνυμα να μην παραιτούνται και σίγουρα να μην επηρεάζονται από τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εκείνους. Και συμπληρώνει: “Ποτέ δεν ενιωσα ανάπηρος γιατί γεννήθηκα έτσι, χωρίς πόδια! Έκανα την πρώτη μου προσθετική άκρων σε ηλικία μόλις 17 μηνών και είμαι φυσιολογικός! Όταν πήγαινα ακόμη σχολείο, δεν υπήρχε καμία διάκριση ανάμεσα σε εμένα και στα υπόλοιπα παιδιά, κι έτσι έπρεπε να μάθω να αγωνίζομαι να αθλούμαι όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου. Σήμερα είμαι χαρούμενος που η ιστορία μου έχει γίνει γνωστή. Πιστεύω ότι η καμπάνια που ετοιμάζουμε με τον οίκο Mugler θα περάσει ένα παγκόσμιο μήνυμα και θα επηρρεάσει πολύ κόσμο!”.

Δες backstage photo από την φωτογράφιση



Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα δύο κορυφαίες εταιρίες και οίκοι (Thierry Mugler και L’Oreal) επικοινωνούν τα λανσαρίσματά τους μέσα από πρόσωπα που πέρα από την εξωτερική τους εμφάνιση έχουν πολλά ακόμη να μας πουν. Και αυτό, το ολοκαίνουριο πρόσωπο της βιομηχανίας της ομορφιάς μας αρέσει πολύ! Συμφωνείς; Ποια η γνώμη σου; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More