Η Kate έκανε μαθήματα μακιγιάζ για την μεγάλη μέρα! Δες την make up artist της!

“Αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν σε έναν γάμο για τον οποίο έχουν ξοδευτεί πολλά εκατομμύρια ευρώ κάποιος να εξοικονομεί χρήματα για το μακιγιάζ;”. Αυτή είναι η πρώτη σκέψη που μπορεί να κάνει κάποιος ακούγοντας ότι η Kate θα κάνει μόνη της το μακιγιάζ του γάμου και μάλιστα παρακολούθησε και μαθήματα μακιγιάζ.

Ο πραγματικός λόγος, ωστόσο, είναι άλλος! Στην επίσημη φωτογράφιση της Kate και του William για τον αρραβώνα τους από τον Mario Testino η ίδια απογοητεύτηκε από το μακιγιάζ που της είχε κάνει make up artist με αποτέλεσμα να ντεμακιγιαριστεί και να το κάνει μόνη της μετά.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι πρόκειται για μια συγκεντρωτική προσωπικότητα η Kate δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε μαθήματα μακιγιάζ. Όπως έχει ακουστεί, τα μαθήματα τα έκανε σπίτι της και η… “δασκάλα” της ήταν η Arabella Preston.

Πρόκειται για μια βρετανίδα make up artist η οποία είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα Alex Preston κι έχει δύο παιδιά.

Αυτή είναι η Arabella Preston η οποία γράφει στο official site που διαθέτει: “Είμαι μια έμπειρη make up artist με εξειδίκευση στο νυφικό μακιγιάζ και μου αρέσει να βοηθάω τις νύφες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό τη μέρα του γάμου τους. Το μακιγιάζ που λατρεύω και μου αρέσει να κάνω στις είναι το φυσικό μακιγιάζ”. Και ιδού ο συνδετικός κρίκος που συνδέει την Arabella με την Kate: η αγάπη τους για το φυσικό μακιγιάζ!

Read More

And More