Το θέλω τώρα! Ολοκαίνουριο ρουζ που μοιάζει με βερνίκι!

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Σίγουρα θα σου έχει συμβεί να το πεις μια τουλάχιστον φορά… Η τελευταία δική μου φορά ήταν όταν επέστρεψα στο γραφείο μετά από την παρουσίαση των προϊόντων Benefit τα οποία φτάνουν επιτέλους σε λίγες μέρες στα Sephora (δες εδώ σχετικές λεπτομέρειες).

Ανοίγοντας, λοιπόν, την μαγική τσαντούλα με τα προϊόντα ανακάλυψα το πιο hot beauty item της εβδομάδας! Λέγεται Benetint, μοιάζει με βερνίκι (έχει πινελάκι αλλά διαθέτει πιο αραιή σύνθεση) αλλά είναι δύο σε ένα: κραγιόν και ρουζ! Και οι συναρπαστικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν δεν σταματούν εδώ.

Το Benetint είναι η βελτιωμένη μορφή ενός προϊόντος το οποίο είχε παραγγείλει μια sexy dancer στις αδερφές Ford το 1977 προκειμένου να φαίνονται οι θηλές της πιο κόκκινες! Ναι, ναι!


Η ιδέα του Benetint στηρίχθηκε στο Rose Tint, ένα προϊόν το οποίο είχε παραγγείλει μια sexy dancer

Γιατί θα το αγαπήσεις, πώς χρησιμοποιείται, τιμή και άλλες λεπτομέρειες!
Πάντα μου άρεσε το effect των φρεσκοφιλημένων χειλιών που τα κάνει να δείχνουν πολύ ροδαλά και κάπως εντονότερα. Αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα σου προσφέρει το Benetint όταν το απλώσεις στα χείλη ενώ στα μάγουλα μοιάζει σαν να επέστρεψες μόλις από jogging ή σαν να εισέπραξες μόλις ένα κομπλιμέντο και να κοκκίνησες από αυτό!
Tip: για να το χρησιμοποιήσεις σωστά στα μάγουλα, άπλωσε μικρές τελίτσες στο ύψος των ζυγωματικών και με τα δάχτυλά σου δούλεψέ τις ταμποναριστά.
Το Benetint κοστίζει περίπου €30 και θα το βρεις στα Sephora από τις αρχές Ιουνίου. Πίστεψέ με, θα το λατρέψεις!

Read More

And More