Επαγγελματικό μακιγιάζ από €12 και χωρίς ραντεβού! Που θα το βρεις;

Συμβαίνει συχνά λόγω επαγγέλματος οι φίλες μου να με παίρνουν τηλέφωνο ψάχνοντας απεγνωσμένα έναν make up artist. “Έχω βάφτιση και θέλω κάποιος να μου κάνει ένα επαγγελματικό μακιγιάζ!”, ήταν το τελευταίο… beauty κρούσμα την περασμένη Πέμπτη από την φίλη μου Χ.

Υπό άλλες συνθήκες θα έκανα την ερώτηση “πόσα θέλεις να διαθέσεις” και θα έδινα μερικά κινητά τηλέφωνα αγαπημένων μου make up artists οι οποίοι αν είχαν ελεύθερο χρόνο ίσως και να τις αναλάμβαναν.

Οι συνθήκες, όμως, (ευτυχώς!) άλλαξαν! Γιατί όπως ακριβώς κλείνεις ραντεβού με το κομμωτήριο και αποκτάς το τέλειο χτένισμα που θες από τα χέρια επαγγελματία (παρακαλώ όχι στιλιζαρισμένες μπούκλες!), το ίδιο πλέον θα ισχύει και για το μακιγιάζ σου! Μάλιστα, κάποιες φορές δεν θα χρειαστεί να κλείσεις καν ραντεβού… thanks to Maquillazoo.
Και το σημαντικότερο; Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία για να μπεις και να βγεις άλλη!

Maquillazoo: το πρώτο make up beauty center άνοιξε στο κέντρο της πόλης!
Λέγεται Maquillazoo, ήτοι μακιγιάζ+ ζωολογικός κήπος, άνοιξε τις πόρτες του στο Σύνταγμα πριν μερικές μέρες και (surprize! surprize!) ιδιοκτήτης του είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος! Οπότε, μην παραξενευτείς αν μπαίνοντας μέσα μια μέρα πέσεις πάνω του (σε αυτόν ή την Μαρία!). Όταν πήγα την πέτυχα εκεί!

Που, πώς, πόσο, τι…

Πρέπει να έχω κλείσει ραντεβού;
Όπως είπαμε, η βασική φιλοσοφία του Maquillazoo είναι ότι η πόρτα είναι ανοιχτή και όποιος θέλει μπαίνει! Μπορεί απλώς να βρίσκεσαι για shopping στην Ερμού, την στιγμή που χτυπάει το κινητό σου κι εκείνος σου ζητάει απευθείας ραντεβού. Ανοίγεις την πόρτα του Maquillazoo και είσαι έτοιμη. Βέβαια, υπάρχει και η εναλλακτική του να έχεις κλείσει ραντεβού για να είσαι safe enough ότι θα εξυπηρετηθείς στην ώρα σου. Ο λόγος; Οι τιμές είναι τόσο οικονομικές που ποια από εμάς δεν θα θέλει να πάει;
Προς ενημέρωσή σου, πάντως, στο μαγαζί υπάρχουν τρεις θέσεις ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν τρεις γυναίκες ταυτόχρονα.

Τι μακιγιάζ μου προτείνετε;
Στο Maquillazoo θα βρεις τις make up artists Πατρίσια Παπαβασιλοπούλου και Καλλιόπη Γιατρού με χρόνια εμπειρία στον χώρο του επαγγελματικού και τηλεοπτικού μακιγιάζ! Φυσικά, μπορείτε να συζητήσετε από κοινού για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ή να ρίξεις απλώς μια ματιά στον κατάλογο. Τα μακιγιάζ χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:
Πρωινό: περιλαμβάνει βάση, πούδρα, lip gloss και μάσκαρα, διαρκεί 15 λεπτά και κοστίζει 12 ευρώ. Είναι η τέλεια επιλογή αν θέλεις να φρεσκάρεις το look σου ή αν απλώς το πιο βαρύ make up δεν είναι η αδυναμία σου.
– Απογευματινό (natural): Το συγκεκριμένο μακιγιάζ κρατάει μισή ώρα και αποτελείται από βάση, πούδρα, ρουζ, ελαφριά σκιά, μάσκαρα, κραγιόν και περίγραμμα. Θα σου κοστίσει 24 ευρώ.
– Βραδινό (total): Εδώ μπορείς να πειραματιστείς με τα πάντα! Από smokey eyes μέχρι eyeliner, έντονα χείλη ή ότι άλλο θες. Διαρκεί 45 λεπτά και θα σου κοστίσει 35 ευρώ!

Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες!

– Αν δεν ξέρεις τα Laura Mercier καιρός να τα γνωρίσεις! Αν ήδη τα ξέρεις αυτή η είδηση θα σε χαροποιήσει πολύ. Γιατί πηγαίνοντας στο Maquillazoo μπορείς να αγοράσεις και προϊόντα μακιγιάζ του οίκου (τα λατρεύουν πολλοί make up artists!) αλλά και επαγγελματικά πινέλα από τρίχα κασμίρ τα οποία φέρνει ο Φώτης από την Γαλλία!
– Βγάλε ή σχημάτισε τα φρύδια σου! Θα ανανεωθείς χωρίς να ξοδευτείς! Οι τιμές είναι 8 και 5 ευρώ αντίστοιχα!
– Ήθελες πάντα να τις δοκιμάσεις αλλά δεν ήξερες πώς; Ζήτησε από τις make up artists τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων. Τα τουφάκια κοστίζουν 8 ευρώ και οι ολόκληρες 10. Σου μιλάω για τοποθέτηση και αγορά μαζί.

Πριν το επισκεφτείς, τσέκαρε τον υπέροχο χώρο του!


.

Last chance info: Το Maquillazoo βρίσκεται Βουλής 15 στο Σύνταγμα, 210 3229967

Read More

And More