Το μανικιούρ της J. Aniston! Το πιο chic χρώμα ever!

Φούξια, πορτοκαλί, navy blue, καθαρό κόκκινο, πορτοκαλοκόκκινο… Τα βερνίκια που έχουμε η καθεμία μας είναι σχεδόν όσα και τα δάχτυλά μας (χεριών και ποδιών, παρακαλώ!). Και γιατί όχι; Κοστίζουν ελάχιστα και είναι μια beauty αγορά που μας φτιάχνει την διάθεση.

΄Ομως, έχεις επενδύσει ποτέ σε ένα off white χρώμα; Πιθανότατα όχι. Προσωπικά, πηγαίνοντας στο ράφι του καταστήματος καλλυντικών είναι τόσα τα έντονα βερνίκια που μου τραβούν την προσοχή που ελάχιστα περιθώρια μου αφήνουν για μια off white αγορά.

Όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι που η Jennifer Aniston εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας Horrible Bosses με αυτό το μανικιούρ. Ρίξε μια ματιά στις photo παρακάτω και πες μου, έχεις δει πιο chic απόχρωση νυχιών;


Η Jennifer υπογράφει αυτόγραφα…

Η sexy εκδοχή της Jennifer Aniston

Βλέποντας τις παραπάνω photo κρατάμε βασικά πράγματα, όπως:
1. Το off white χρώμα είναι ότι και το μικρό μαύρο φόρεμα για την γκαρνταρόμπα μας: πάει με όλα και μας δείχνει πάντα chic!
2. To off white χρώμα κάνει τέλεια αντίθεση με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Ναι, σχεδόν όση και τα flashy χρώματα.
3. Το off white χρώμα είναι το τέλειο χρώμα όταν δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου. Κι επιπλέον, αν χαλάσει το μανικιούρ μας θα φαίνεται ελάχιστα. Σκέψου αν είχες βάψει τα νύχια σου ένα φλογερό κόκκινο και ξέφτιζε!
4. Το off white χρώμα πηγαίνει τέλεια με τον μαύρο φάκελό σου και τα sexy μαύρα σου πέδιλα.

Εσύ, τι χρώμα θα βάψεις τα νύχια σου αυτή τη φορά; Πώς σου φαίνεται το μανικιούρ της Aniston; Δεν είναι πολύ chic; Στείλε το σχόλιό σου εδώ κι έλα να πάμε την συζήτηση στα… άκρα!

Read More

And More