Δες πρώτη το νέο ροζ βραχιόλι της Estee Lauder!

Ξέρω πώς οι περισσότερες εκεί έξω αγαπάτε τα ροζ βραχιολάκια της Estee Lauder και ανυπομονείτε κάθε χρόνο για το επόμενο. Κι επειδή έχω κάτι στα… χέρια μου (δεν το φοράω ακόμη!) είπα να ρίξουμε όλες μαζί μια ματιά!

Αυτό είναι, λοιπόν, το νέο pink ribbon που δημιούργησε για το 2011 ο Dukas σε συνεργασία με την γνωστή εταιρία καλλυντικών. Τα έσοδα, όπως γνωρίζεις, διατίθενται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής.

Λεπτομέρειες παρακαλώ!
Το βραχιόλι του 2011 είναι κατασκευασμένο από μεταξωτό κορδονέτο με λεπτομέρειες από μέταλλο και κούμπωμα από μαγνήτη. Η χαρακτηριστική ροζ κορδέλα καθώς και το logo Estee Lauder και DUKAS είναι σκαλισμένα στο μέταλλο και περιβάλλονται από ροζ σμάλτο. Το βραχιόλι θα διατίθεται σε ροζ και σε γκρι χρώμα. Και μια έκπληξη… Για πρώτη φορά φέτος το βραχιόλι της Estee Lauder θα κυκλοφορεί και σε ανδρικό σε μαύρο (σύντομα και photo!).

Το βραχιόλι της Estee Lauder κυκλοφορεί αρχές Οκτωβρίου, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε όλες μας υπομονή και κοστίζει €10.00.

Και μια ακόμη beauty έκπληξη
Για την εκστρατεία του βραχιολιού της Estee Lauder φωτογραφήθηκαν μερικοί από τους πιο διάσημους stars! Stay tuned εδώ και θα τα μάθεις όλα!

Read More

And More