Νέα beauty εμμονή για τις νεοϋορκέζες! Νύχια από πραγματικό δέρμα φιδιού!

Φέτος το δέρμα φιδιού έχει την τιμητική του. Στις ζώνες, στα high heels, στις τσάντες, στα βραδινά clutch αλλά και στα νύχια! Ναι, ναι! Πολύ καλά διάβασες. Αλλά προτού βιαστείς να βγάλεις… νύχια σου λέω ότι το συγκεκριμένο mini trend με κάνει να ανατριχιάζω σύγκορμη αλλά μόνο και μόνο λόγω του ότι το ακολουθούν οι μεγαλύτερες trend setters της Νέας Υόρκης, αξίζει να του αφιερώσουμε μερικές γραμμές.

Φίδι στα νύχια σου (κάποτε ήταν στον… κόρφο μας!)
Πρόκειται για ένα trend που έχει κάνει την εμφάνισή του τον τελευταίο μήνα περίπου στην Νέα Υόρκη. Είναι κάτι σαν το Blixz αλλά εδώ αντί για πλαστικό χρησιμοποιείται δέρμα φιδιού, συνήθως βόα ή πύθωνα το οποίο κόβεται πολύ προσεκτικά στο σχήμα του φυσικού νυχιού μας. Αφού τοποθετηθεί το δέρμα πύθωντα από πάνω τοποθετείται gel για λάμωη. Η διαδικασία διαρκεί περίπου δύο ώρες και γίνεται από δύο nail artists παράλληλα, διαρκεί έως και τέσσερις εβδομάδες και κοστίζει 150 δολάρια το μανικιούρ (περίπου €110.00) και 200 για πεντικιούρ (περίπου €150.00).

Πώς σου φαίνονται τα νύχια; Θα το έκανες;

Και σε άλλο χρώμα… Έτσι για να διαλέξεις το αγαπημένο σου!

Κι αν θέλω να τα βγάλω;
Τα έβαλες (εσύ! Όχι εγώ!), τα χόρτασες και τώρα θέλεις να τα βγάλεις. Και για την διαδικασία αφαίρεσης χρειάζεται ραντεβού. Γίνεται με ειδική τεχνική, απαιτούνται είκοσι λεπτά και κοστίζει 20 δολάρια.

Πάντως, για τις φιλοζωικές εταιρίες, στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι τα ζώα δεν βλάπτονται από την διαδικασία, ότι πρόκειται για κάτι εντελώς ανόδυνο και χωρίς να θανατωθούν τα φίδια. Ας είμαστε επιφυλακτικοί.

Read More

And More