4 ροζ αγορές ομορφιάς που όλες οφείλουμε να κάνουμε αυτόν τον μήνα!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Κι αν αυτό δεν το γνωρίζεις (κακώς, αλλά δεν θα κάνω παρατηρήσεις!) τα ροζ προϊόντα ομορφιάς που προσγειώνονται τώρα στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών είναι εδώ για να σου το μάθουν!

Τέσσερις αγορές, τέσσερα διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς για καλό σκοπό! Και όλα σε κοριτσίστικο ροζ. Δες, λοιπόν, τι πρέπει να βάλεις στη λίστα των αγορών σου! Είναι τα προϊόντα- επιστήθιοι φίλοι σου!

Το all time classic ροζ βραχιολάκι μας!

Είναι κάτι που έχει περάσει στο υποσυνειδητό μας (almost!). Το βραχιολάκι της Estee Lauder κοστίζει μόλις €10.00, το βρίσκεις αποκλειστικά στα stands της εταιρίας και πρέπει να σπεύσεις γιατί εξαντλείται με ταχύτητα φωτός. Φέτος, μάλιστα, βγαίνει και σε γκρι αλλά και μαύρο, αντρικό για το αγόρι σου! Διάβασε περισσότερα info εδώ.

Οργανώσου με… συνείδηση

Μας συστήθηκε ελάχιστα χρόνια πριν και αμέσως αγαπήθηκε από όλες τις καριερίστες και fashionistas. Φέτος, επανακάμπτει δυναμικά. O λόγος για το ροζ ημερολόγιο 2012 της Avon για την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Κοστίζει μόλις €12.00 και το παραγγέλνεις αποκλειστικά μέσω των αντιπροσώπων της Avon. Α! Και κάτι ακόμα! Είναι το τέλειο δώρο για τις φίλες, την μαμά ή την αδερφή σου.

Να σηκώσει το χέρι τώρα όποια θέλει ροζ νύχια!

Είναι OPI, είναι limited edition (όπως και όλα τα καλλυντικά που λανσάρονται για τον μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού) και το ζητάς σαν OPI Pink of Hearts Shatter. Ή για την ακρίβεια, το παραγγέλνεις από το amazon.com

Περιποίηση προσώπου στα ροζ

Έχεις ρυτίδες ή θέλεις να κάνεις κάτι για την πρόληψή σου (και όχι μόνο για τις ρυτίδες!); Το serum Perfectionist CP+ της Estee Lauder κυκλοφορεί μόνο για αυτόν τον μήνα με ένα μπρελόκ που μας αρέσει πολύ! Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα δοθούν για την ενίσχυση του οργανισμού Άλμα Ζωής.

Read More

And More