Δες την νέα χειμερινή συλλογή της Essie! (μέρος 1ο)

Αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το post τα νύχια μου είναι βαμμένα με το School of Hard Rocks. Για να καταλάβεις κοίτα την photo παραπάνω! Για να το αποκτήσεις θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι την 1η Νοεμβρίου, γιατί τότε είναι το επίσημο λανσάρισμα σε όλα τα ινστιτούτα αισθητικής και κομμωτήρια της χειμερινής συλλογής της Essie! Αλλά εδώ μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε τρεις από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις (συνολικά έξι).

Ο τίτλος της συλλογής είναι Cocktail Bling και είναι αφιερωμένος στους πολύτιμους λίθους, τα διαμάντια τα οποία είναι… a girl’s best friend όπως ακριβώς και τα βερνίκια της Essie (κάνε κλικ εδώ για περισσότερα info).

Πάρε γεύση από τα τρία πρώτα Essie!

Η απόχρωση Size Matters (και μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό!) αντλεί την έμπνευσή του από το καυτό κόκκινο ρουμπίνι, ένα από τα σπανιότερα διαμάντια.
Tip: δείχνει τέλειο στο pedicure συνδυασμένο με το παρακάτω χρώμα στα νύχια των χεριών…


Το School of Hard Rocks είναι εμπνευσμένο από τον πολύτιμο λίθο μαλαχίτη. Είναι τόσο ξεχωριστό χρώμα που όλοι θα σε ρωτάνε τι είναι το βερνίκι σου. Moυ συνέβη…

Το Cocktail Bling σε απαλή μπλε απόχρωση του χαλκηδόνιου λίθου αποτελεί το βασικό κομμάτι ενός ιδιαίτερου κοσμήματος και το χρώμα της σεζόν!

Τα υπόλοιπα τρία χρώματα της χειμερινής συλλογής Essie θα τα δεις σύντομα. Μέχρι τότε περιμένω εντυπώσεις!

Too be continued…

Read More

And More