Νέο άρωμα Roberto Cavalli σε συνεργασία με την Coty!

Ας ξεκινήσω με κάποιες συστάσεις: η εταιρία Coty ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1904 από τον François Coty, που σήμερα αναγνωρίζεται ως ο πατέρας της σύγχρονης αρωματοποιίας. Σήμερα, η εταιρία χειρίζεται μοναδικά brands και οίκους. Αν στο boudoir σου έχεις ένα άρωμα Chloe ή Balenciaga ή Bottega Veneta, τότε έχεις ένα άρωμα της εταιρίας Coty. Επιπλέον, στην συγκεκριμένη εταιρία ανήκουν και πολλά ακόμη designer brands. Σημείωσε: Calvin Klein, Marc Jacobs, karl Lagerfeld, Joop!, Jette Joop, Jil Sander, Cerruti, Nikos και Vera Wang. Και μερικά πολύ σημαντικά celebrity brands όπως Jennifer Lopez και lifestyle brands όπως Lancaster, Davidoff και Chopard.

Και μετά από αυτό το σύντομο beauty session περνάμε στην είδηση: Ο Όμιλος Εταιρειών Roberto Cavalli και η Coty Inc.ανακοίνωσαν την υπογραφή της συμφωνίας αποκλειστικής συνεργασίας, αναφορικά με τη δημιουργία, ανάπτυξη και διανομή των αρωμάτων με την επωνυμία “Roberto Cavalli” και “Just Cavalli”.

Η νέα συνεργασία με την Coty ισχύει από τον Ιούλιο του 2011, οπότε και έληξε η προηγούμενη συμφωνία συνεργασίας, που αφορούσε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης για τα αρώματα “Roberto Cavalli” και “Just Cavalli”. Το πρώτο, νέο αρωματικό λανσάρισμα αναμένεται να γίνει την άνοιξη του 2012.

Τι είπε ο Roberto Cavalli για την συνεργασία με την Coty:
“Με μεγάλη μου ευχαρίστηση καλωσορίζω τη νέα και σημαντική συμφωνία με την εταιρεία Coty, που θα αναβαθμίσει και θα ενισχύσει την παρουσία και την αναγνωρισιμότητα των αρωμάτων του οίκου στις πιο σημαντικές αγορές παγκοσμίως. Εκτίμησα προσωπικά την ποιότητα και τον επαγγελματισμό με τον οποίο η Coty Inc. αναπτύσσει και προωθεί πολύ διάσημα και υψηλής ποιότητας αρώματα και έχω την πεποίθηση, πως μαζί θα δημιουργήσουμε νέα, φανταστικά αρώματα, συνώνυμα του κόσμου και του τρόπου ζωής Cavalli”.

Αλήθεια, εσύ έχεις κάποιο άρωμα της εταιρίας Coty στο boudoir σου; Ποιο είναι αυτό; Στείλε το σχόλιό σου εδώ.

Read More

And More