Νέα συλλεκτικά, χριστουγεννιάτικα Creme de corps από την Kiehl’s!

Για την κρέμα creme de corps έχουμε πει ήδη πολλά: την αγαπούν οι stars (δες εδώ ποιες), σε πρόσφατη συνέντευξη μας είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι την έχει στο μπάνιο της και πολλά, πολλά ακόμη. Αν την έχεις δοκιμάσει ήδη τότε θα καταλαβαίνεις σίγουρα γιατί τόση μανία! Αν όχι, μπορείς να την αποκτήσεις τώρα και μάλιστα στην special edition εκδοχή της ειδικά για τα χριστούγεννα που μοιάζει με μικρό έργο τέχνης. Και κάτι ακόμη: είναι το τέλειο δώρο αν έχεις κάποια beauty maniac- πολύ διαβασμένη φίλη!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: τις νέες συσκευασίες creme de corps της έχει επιμεληθεί ο Jeff Koons. Ο Jeff Koons (για να ξέρεις και τι θα αγοράσεις) είναι ένας διεθνώς βραβευμένος καλλιτέχνης ο οποίος έχει ιδρύσει το ίδρυμα The Koons Family Institute για τα αγνοούμενα και κακοποιημένα παιδιά (για την ιστορία ο Jeff Koons έχει παιδί με την Τσιτσιολίνα η οποία για μια περίοδο δεν του επέτρεπε να το δει κι έτσι προέκυψε η ίδρυση του ιδρύματος). Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων θα διατεθούν στο ίδρυμα αυτό.

Ορίστε και οι νέες συσκευασίες…

Οι συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από το Balloon Flower Yellow που παρουσιάστηκε στην έκθεση Jeff Koons Versailles το 2008-09 σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένας εν ζωή καλλιτέχνης είχε την ξεχωριστή τιμή να παρουσιάσει την έκθεσή του σε αυτή την ιστορική γαλλική τοποθεσία.

Ορίστε και η πηγή έμπνευσης…

Και μερικές ακόμη πολύτιμες πληροφορίες…

Τιμή λιανικής:
Crème de Corps (Koons LTD edition), 250ml, 31.61 €
Crème de Corps Whipped (Koons LTD edition), 226g, 42.00 €

Διαθέσιμα απο 1 Δεκεμβρίου στα καταστήματα:
HONDOS CENTER Κολωνάκι: Μέρλιν 6, Κολωνάκι
HONDOS CENTER Γλυφάδα: Αγ. Κωνσταντίνου 2& Λαζαράκη 5, Γλυφάδα
ATTICA, the Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink Σύνταγμα

Read More

And More