Νέα σοκολατένια άφιξη στο γραφείο του TLIFE! Yumy! Yumy!

Το body butter καρύδας είναι παράδοση κάθε φορά που μπαίνει το καλοκαίρι (αλήθεια, εσύ αγοράζεις κάποιο προϊόν τα τελευταία χρόνια για να σηματοδοτήσεις κάποια εποχή;). Και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα αντίστοιχο ενυδατικό σώματος για τον Χειμώνα μέχρι που στο γραφείο έφτασε η ολοκαίνουρια σειρά Chocomania από το Body Shop! Και κάτι μου λέει ότι με αυτή την μυρωδιά θα ξεπροβοδίσω και την Άνοιξη!

Yumy! Yumy!

Λοιπόν, λοιπόν! Η νέα σειρά Chocomania που κυκλοφορεί με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει: scrub σώματος, shower cream, σαπούνι, body lotion, body butter και lip butter.

Μάλιστα, μέσα σε κάθε συσκευασία Chocomania Body Butter κρύβεται μία αποκλειστική σύσταση με 12 συστατικά από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες απ’ όλο τον κόσμο- κάνοντάς το προϊόν αυτό το πιο πολυτελές Body Butter της The Body Shop έως σήμερα. Απαλό και αποπλανητικό, το Chocomania Body Butter απλώς λιώνει επάνω στην επιδερμίδα, καταπολεμά την ξηρότητα προσφέροντας εντατική ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες.

Και μπορεί να μιλάμε για Body Butter αλλά ανήκει στις περιπτώσεις που δεν αφήνει λιπαρότητα πάνω στην επιδερμίδα (σε περίπτωση που δεν ανέχεσαι στρώσεις προϊόντος κάτω από το παντελόνι σου τον Χειμώνα!). Κι ένα trick που πρέπει να δοκιμάσεις: κάνε scrub ώστε να ανοίξουν οι πόροι και αφού αφαιρέσεις με νερό, άπλωσε body butter κατευθείαν. Το άρωμα θα “ποτίσει” το δέρμα σου και όταν θα σε πλησιάσει θα μυρίζεις υπέροχη, γλυκιά σοκολάτα.
Και κάτι ακόμη: η μυρωδιά του είναι τόσο έντονη που δεν θα χρειαστεί να βάλεις καν άρωμα!

Read More

And More