Ποια είναι η σειρά που προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σου; Έχουμε την απάντηση!

Σε συνεργασία με τη Rita Hazan, παγκοσμίου φήμης hair expert στο χρώμα των μαλλιών, το Sunsilk δημιούργησε τη σειρά περιποίησης μαλλιών «Sunsilk Προστασία και Λάμψη Χρώματος», που χαρίζει ζωντανό χρώμα στα βαμμένα μαλλιά έως 4 εβδομάδες!
Το Sunsilk, μία από τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως στην κατηγορία περιποίησης μαλλιών, με στόχο την από κοινού δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων για κάθε τύπο μαλλιών, εντόπισε και συνεργάστηκε με τους 7 κορυφαίους hair experts στον κόσμο, για να δημιουργήσει τη σειρά Sunsilk Co-Creations. Η Rita Hazan είναι μία από τους experts που συν-δημιούργησε με το Sunsilk τη νέα σειρά για βαμμένα μαλλιά. Με το κομμωτήριό της στο Μανχάταν να θεωρείται ο «ναός» του χρώματος και έχοντας υπογράψει το look πολλών αστέρων του Hollywood, η Rita Hazan ξέρει καλά πώς να διατηρεί λαμπερά τα βαμμένα μαλλιά των φαν της!
Το μυστικό της σειράς, που αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και μάσκα, βρίσκεται στην τεχνολογία Amino Shield σε συνδυασμό με φίλτρο UV. Με την τεχνολογία Amino Shield αποκαθίσταται η φθορά στην επιφάνεια της τρίχας που προκαλούν οι βαφές, ενώ το φίλτρο UV βοηθάει στην προστασία του χρώματος. Τώρα, ακόμα και τα βαμμένα μαλλιά, που απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα, παραμένουν όμορφα και λαμπερά περισσότερο, χάρη στο «Sunsilk Προστασία & Λάμψη Χρώματος».

Read More

And More