Natasha Poly! Η νέα μούσα της L’Oreal αποκαλύπτει τα beauty μυστικά της!

Η Natasha Poly είναι ένα από τα αγαπημένα “παιδιά” της μόδας καθώς έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες! Προσφάτως έγινε και αγαπημένη μούσα της L’Oreal μαζί με την Jennifer Lopez, την Beyonce, την Gwen Stefani και πολλές, πολλές ακόμη!

Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της αυτής η Natasha αποκάλυψε και μερικά από τα αγαπημένα της προϊόντα και μυστικά ομορφιάς.

– Στα μαλλιά της χρησιμοποιεί την σειρά Elvive Nutrigloss και κάνει συχνά μάσκες Kerastase.
– Το μυστικό ομορφιάς της είναι ότι κάνει μασάζ στο πρόσωπό της κάθε πρωί και βράδυ πριν βάλει την κρέμα ημέρας και νυκτός αντίστοιχα.
– Όταν ετοιμάζεται για ένα red carpet event φροντίζει να φοράει ένα εντυπωσιακό outfit ενώ αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι να κάνει μόνη της το μακιγιάζ!
– Για να έχει λαμπερή επιδερμίδα κάνει yoga και κολυμπάει. Έτσι, απομακρύνει και τις τοξίνες και ξυπνά το σώμα της. Επιπλέον, αποφεύγει τον ήλιο προκειμένου να διατηρεί το δέρμα της όσο το δυνατό πιο υγιές.
– Όταν ήταν μικρή η γιαγιά της, της είχε χαρίσει ένα βιβλίο ομορφιάς από την δεκαετία του ’50. “Το διαβάζω όλη την ώρα! Είναι η βασική πηγή έμπνευσής μου”, λέει.

Read More

And More