OMG! Η Anne Hathaway ξύρισε τα μαλλιά της! Δες εδώ το νέο της look!

Η Anne Hathaway ήταν κάποτε το κορίτσι που ισσοροπούσε πάνω σε ψηλοτάκουνα Prada. Σήμερα, σχεδόν ξυρίζει τα μαλλιά της και μας θυμίζει αγόρι! Οι πρώτες photo με το νέο hair look της Anne Hathaway κυκλοφόρησαν την περασμένη Κυριακή και έκαναν τα διεθνή sites να πληκτρολογούν 150 λέξεις το δευτερόλεπτο από το σοκ! Είσαι έτοιμη να δεις την νέα Anne;

Η 29χρονη ηθοποιός έβγαινε από το The Box club του Soho ξημερώματα Κυριακής και από ότι φαίνεται από την στάση του σώματός της προσπαθούσε να καλύψει το νέο της hair look.

Η Anne Hathaway δεν φαίνεται και τόσο happy με το νέο της κούρεμα. Ακολουθεί εύλογη ερώτηση: γιατί το έκανε, τότε; Η Anne κουρεύτηκε για τις ανάγκες της ταινίας Les Miserables στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Hugh Jackman και τον Russell Crowe (love him!). Στην συγκεκριμένη ταινία η Anne υποδύεται μια μητέρα η οποία πουλάει τα μαλλιά της και γίνεται πόρνη προκειμένου να μεγαλώσει τα παιδιά της!

Όμως, η Anne δεν είναι η μοναδική star που άλλαξε τα μαλλιά της για τις ανάγκες ενός ρόλου. Θυμάσαι την Demi Moore στην ταινία G.I. Jane; Εδώ θα βρεις τις δέκα πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις του κινηματογράφου που έκανε τις stars και μαλλιά να ξυρίζουν!

Read More

And More