Cameron Diaz: “Έβαλα τα κλάματα όταν είδα τα μαλλιά μου κουρεμένα κοντά!”

Έχουν περάσει περίπου 5 μήνες από την ημέρα που η Cameron εμφανίστηκε με κοντό haircut και όλες κοιταχτήκαμε συνομωτικά (ok, όχι ακριβώς έτσι) και σκεφτήκαμε “OMG! Γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό της;”. Μάλιστα, το 68,72% την ήθελε με μακριά μαλλιά όπως πριν (τσέκαρε εδώ το σχετικό άρθρο).

Σήμερα, εξηγούνται όλα! Ούτε στην Cameron Diaz άρεσαν τα μαλλιά της! “Όταν είδα τα μαλλιά μου ξέσπασα σε κλάματα!”, είπε η ηθοποιός στον Jay Leno, στο show του οποίου ήταν καλεσμένη.


Αυτό είναι το haircut της Cameron που έκανε τον γύρω του κόσμου και κέρδισε τα… χειρότερα σχόλια!

“Έγινε παρεξήγηση. Είπα ότι θέλω ένα λίγο πιο κοντό κούρεμα και τα μαλλιά μου ήρθαν από εδώ, εδώ. Ήταν από αυτές τις στιγμές που δεν αντέχεις και απλώς βάζεις τα κλάματα!”, είπε η Cameron και λίγο αργότερα έδωσε όλες τις λεπτομέρειες!

“Ήταν 10 το βράδυ και βιαζόμουν να κουρευτώ λίγο πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με την οικογένειά μου. Φώναξα στην κομμώτρια, της ούρλιαζα και εκείνη ένιωσε πολύ άσχημα. Κι εγώ ένιωσα άσχημα! Ξεκίνησε να κλαίει, ξεκίνησα κι εγώ!”. Πάντως, σήμερα παραδέχεται ότι το σκέφτεται και γελάει!

Αλήθεια, σου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο; Να βάλεις εσύ τα κλάμματα για ένα κακό κούρεμα; Πώς έγινε; Στείλε το δικό σου story εδώ κι έλα να συζητήσουμε!

Read More

And More