Breaking beauty news! Ο David Beckham έκανε spa στην Αθήνα και έχουμε κάθε λεπτομέρεια!

Αυτό σημαίνει breaking beauty news! Την στιγμή που οι φωτογράφοι έψαχναν να βρουν τον David Beckham για να εξασφαλίσουν έστω μια photo του, εκείνος απολάλμβανε ένα spa στο Asian Spa Retreat του ξενοδοχείου Intercontinental στο οποίο διέμενε! To info έφτασε μόλις στο mail μου και στο μεταφέρω ακριβώς!

Τις υπηρεσίες του I Spa του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat δέχθηκε εχθές ο γνωστός ποδοσφαιριστής DAVID BECKHAM, λίγες ώρες πριν μεταβεί στο Καλλιμάρμαρο στάδιο προκειμένου να παρακολουθήσει την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας στην Επιτροπή Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.

Ο David Beckham, στις 4 το απόγευμα, πραγματοποίησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεινε, ένα body Sarawak Sports massage από εξειδικευμένο θεραπευτή του Asian Spa για 50 λεπτά, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για μεγαλύτερης διάρκειας θεραπεία.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο David Beckham ήταν λιγομίλητος αλλά εξαιρετικά ευγενικός. Με μεγάλη χαρά δέχθηκε να συμπλήρωσε το comment card του Asian Spa γράφοντας λιτά αλλά ουσιαστικά «very good!». Ως γνήσιος Βρετανός SIR, ο David Beckham συνόδεψε τις θεραπεύτριες μέχρι την πόρτα στο τέλος της θεραπείας.

Την ίδια ώρα, ο manager του Simon Oliveira, πραγματοποιούσε ένα Royal massage στις εγκαταστάσεις του ISpa του Ομίλου Asian Spa στο ισόγειο του Ξενοδοχείου, ο οποίος ήταν εξίσου ευγενής και λιγομίλητος.

Εδώ έκανε spa o David Beckham!

Read More

And More