Yes! Yes! Yes! Ήρθε το ολοκαίνουριο, ultra sexy καλοκαιρινό μακιγιάζ Chanel!

Στον πλανήτη του Beauty ο χρόνος περνάει με ταχύτητα φωτός. Αν μες ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι μόλις χθες ήταν που ο Dominique Papadopoulos, make up artist της Chanel, ήρθε αποκλειστικά στην Ελλάδα για το TLIFE και για να παρουσιάσει τα ολοκαίνουρια Levres Scintillantes και την Ανοιξιάτικη σειρά του οίκου- θρύλου (και αυτά τα βίντεο δεν πρέπει να τα χάσεις! Κλικ εδώ ΤΩΡΑ!).

Λοιπόν, δεν ήταν χθες, έχουν περάσει περίπου δύο μήνες και μόλις χθες έλαβα το ολοκαίνουριο καλοκαιρινό μακιγιάζ! Κρατήσου: είναι ultra sexy chic, τα χρώματα λαχταριστά και από αυτά που θέλεις να φτιάξεις βαλίτσες και να προσγειωθείς στον πιο εξωτικό προορισμό αυτού του κόσμου και ξεκινώ!

Η συλλογή λέγεται Summertime De Chanel και παίζει με τους ζεστούς τόνους, τα κοραλί χρώματα, την sunkissed επιδερμίδα και φυσικά τα bronze! Την υπογραφή του κι εδώ έχει βάλει ο Peter Phillips, creative director της Chanel και απλά θα τα λατρέψεις!

Και το όνομα αυτών (βλ. παραπάνω) Soleil Tan De Chanel Harmonie Poudre De Soleil. Δύο διαφορετικές παλέτες με πέντε αποχρώσεις η κάθεμία που σκοπό έχουν να δώσουν στην επιδερμίδα σου αυτή την όψη που αποκτά μετά από μερικές μέρες ηλιοθεραπείας. Χωρίς όμως να σου στερεί την υγεία σου! Βασικό. Κυκλοφορούν στις εξής αποχρώσεις: Sable Rose με κάποιους ροζ τόνους και Sable Beige με πιο καφετί και γήινους. Το κόστος τους είναι €63.90.

Για το μακιγιάζ θα σου μιλήσω για δύο νέα προϊόντα. Α) η διπλή σκιά Ombre Contraste Duo (€43.90) και Β) το προϊόν που πραγματικά με έχει ξεσηκώσει! Ένα μπεζ μολύβι που φοριέται αποκλειστικά και μόνο στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, δείχνει το βλέμμα μας πιο ξεκούραστο, τα μάτια μεγαλύτερα και πραγματικά δεν φεύγει. Σημείωσε: Crayon Khol, απόχρωση Peche Cuivre (€24.40).

Χείλη! Ένα Rouge Coco Shine πρέπει να υπάρχει σε κάθε νεσεσέρ. Διάλεξε: Empreinte, το μπεζ και En Vogue, το sexy κοραλί. Νομίζω θα προτιμήσω το δεύτερο. Κάθε μαυρισμένη επιδερμίδα θα το λατρέψει! Τιμή: €33.90. Κι για ένα πιο shiny touch στο κέντρο των χειλιών (πάντα!) Levres Scintillantes (€29.40). Οι νέες αποχρώσεις είναι οι Sirocco (το βαθύ πορτοκαλί) και Calypso (το μπεζ).

Και φυσικά, για το τέλος σου άφησα την μεγάλη σου αδυναμία! Βερνίκια Chanel! Την προσοχή σου! Εδώ έχουμε τρεις αποχρώσεις: Holiday (ταιριάζει τέλεια με το Calypso Levres Scintillantes και σου έχω πει ότι πλέον η μεγάλη τάση είναι το χρώμα των νυχιών να σετάρεται με τα χείλη!), Delight σε bronze και Island, το περλέ εκείνο χρυσό μπεζ που θα αναδείξει όσο κανένα το μαυρισμένο δέρμα σου! Τα βερνίκια κοστίζουν €24.90.

Αλήθεια; Με ποιο από τα παραπάνω απέκτησες ένα είδος εμμονής (έστω και τοοοοοση δα!). Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More