Νέα έρευνα αποκαλύπτει: οι γυναίκες νιώθουν πιο όμορφες στην ηλικία της Mila Kunis!

Η Mila Kunis είναι πολύ #χατ τελευταία. Να σου θυμήσω ότι μιλάμε για το νέο κορίτσι του Ashton Kutcher (μπορείς να την μισήσεις ελεύθερα!) και μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να την έχει πατήσει μαζί της. Εντάξει! Δεν το λέω εγώ, τα tabloids μίλησαν. Από την άλλη η Demi Moore μόλις υπέστη διπλό χτύπημα: γιατί και η Mila της πήρε τον άντρα και σύμφωνα με μια νέα έρευνα η πιο sexy και όμορφη ηλικία για μια γυναίκα είναι αυτή της Mila!

Δηλαδή τα 28! Ναι! Η έρευνα έγινε από την Lil- Lets και δημοσιεύθηκε στην Daily Mail. Όμως, σύμφωνα με την ίδια έρευνα η γυναίκες σε αυτή την ηλικία νιώθουν πολύ sexy και όμορφες αλλά δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Το απόγειο της αυτοπεποίθησής τους το αποκτούν δε, στην ηλικία των 32 (pff! Στα 30 μου δεν μπορώ να καυχιέμαι ούτε ότι νιώθω sexy, ούτε ότι έχω αυτοπεποίθηση! Ας περιμένω!).

Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες για την έρευνα: τα 3/4 των γυναικών που συμμετείχαν και ήταν στην ηλικία των 28 είπαν ότι δεν θα άλλαζαν τίποτα στο σώμα τους αν είχαν την ευκαιρία!

Τώρα αν εσύ δεν είσαι 28 ή είσαι 28 αλλά δεν νιώθεις καθόλου έτσι υπάρχει και αυτό το παραθυράκι του beauty νόμου: η έρευνα έγινε στην Μεγάλη Βρετανία. Και αυτό μπορεί να αλλάξει κάπως τα πράγματα!

Read More

And More