Πανικός με το βερνίκι της Michelle Obama! Βγήκε ανακοίνωση για το ποιο είναι ακριβώς!

Κι έρχεσαι στο γραφείο, ανοίγεις τον υπολογιστή, εν τω μεταξύ σε έχει σταματήσει και μια συνάδελφος στον διάδρομο και σχεδόν με έντρομο βλέμμα σε ρωτάει πες μου! Τι ήταν το βερνίκι της Michelle Obama;. Το ποιο; Και κάθεσαι στο γραφείο ανοίγεις υπολογιστή κάνεις μια βόλτα στα ξένα site και βομβαρδίζεσαι με εικασίες συναδέλφων beauty editors για το βερνίκι που φορούσε η Michelle!

Για να σου εξηγήσω το story: Προχθές η Michelle Obama έδωσε μια ομιλία στο DNC και η τέλεια εμφάνισή της συζητήθηκε πολύ. Όμως, την παράσταση έκλεψε το βερνίκι της και όλες μα όλες έσπευσαν να μάθουν ποιο ήταν το βερνίκι που φορούσε.

Οι beauty editors άρχισαν να κάνουν εικασίες βγάζοντας άρθρα με βερνίκια που έμοιαζαν με αυτό της Michelle Obama ενώ ακόμη και η OPI έβγαλε επίσημη ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι πιθανότατα το βερνίκι της να ήταν το I Don’t Give a Rotterdam” από την καλοκαιρινή συλλογή Holland. Δηλαδή, αυτό…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/6_9/opi.jpg
Αλλά δεν ήταν αυτό!

Η απάντηση ήρθε από το MSNBC που έκανε μια μικρή έρευνα αγοράς και απάντησε ότι το βερνίκι που στην πραγματικότητα φορούσε η Michelle Obama ήταν το Artistic Colour Gloss Soak Off Color Gel σε απόχρωση “Vogue.” Δηλαδή, αυτό…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/6_9/obama_2.JPG

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/6_9/artistic.png

Και το οποίο μάλλον θα ξεπουλήσει! Πάντως, αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ για online παραγγελία. Αλλά τσέκαρε το shipping!

Read More

And More