Πώς… μυρίζει η Georgia May Jagger;

Υπάρχει ένας αστικός μύθος ότι τα παιδιά των διασήμων μεγαλώνουν στην σκιά των γονιών τους. Επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική γνώμη! Η Georgia May Jagger για παράδειγμα… Μπορεί να είναι κόρη του θρύλου της rock, Mick Jagger αλλά όταν την βλέπεις να διασχίζει την πασαρέλα το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι ο διάσημος μπαμπάς της.

Είναι sexy, πολύ όμορφη, από τα κορίτσια που θα ήθελες να μοιάσεις και τα παραπάνω δεν είναι κλισέ! Γιατί πες μου, δεν θα ήθελες να έχεις έστω κάτι τοοοοσο δα μικρό από εκείνη; Και λέω να ξεκινήσω (και να σταματήσω!) στο άρωμά της! Πώς μυρίζει ένα από τα hottest και… topest (ναι!) model σήμερα; Just Cavalli και μάλιστα πρόκειται για ένα άρωμα που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά! Πώς το ξέρω; Έχω στα χέρια μου εκείνο το επίσημο δελτία τύπου της Coty που μόλις ανακοίνωσε την συνεργασία τους. Και στο παραθέτω αυτούσιο:

Η Coty Prestige, μια εταιρεία του ομίλου Coty Inc., ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με την Georgia May Jagger, που θα είναι το πρόσωπο του νέου γυναικείου αρώματος του οίκου, Just Cavalli, που θα λανσαριστεί το Φεβρουάριο 2013.
Η Georgia May Jagger είναι η κόρη του τραγουδιστή του θρυλικού, μουσικού συγκροτήματος των Rolling Stones, Mick Jagger, και του τοπ μοντέλου Jerry Hall. Μεγαλωμένη σε ένα άκρως καλλιτεχνικό περιβάλλον, σε ηλικία 16 χρόνων, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Independent Models, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της στη βιομηχανία της μόδας.
Τα σαρκώδη χείλη της, τα κυματιστά, ξανθά μαλλιά της και το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα μπροστινά της δόντια, έχουν τραβήξει την προσοχή διάσημων φωτογράφων, όπως των Terry Richardson, Mario Testino και Mario Sorrenti.
Το 2009, η Georgia κέρδισε τον τίτλο του “Model of the year” στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, ενώ το 2012 συμμετείχε στην επίδειξη μόδας στη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνω του Λονδίνου, μαζί με άλλα σούπερ μοντέλα, όπως οι Kate Moss και Naomi Campbell.
Ο Roberto Cavalli είναι καταπληκτικός σχεδιαστής. Η μάρκα Just Cavalli είναι πολύ σέξι, νεανική και χαλαρή. Κάθε κολεξιόν είναι πολύ μοντέρνα και με έντονα χρώματα. Απευθύνεται στις νεότερες γενιές ανθρώπων, που θέλουν να έχουν εμφάνιση σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας, δήλωσε η Georgia May Jagger. Είναι το πρώτο άρωμα που διαφημίζω και είναι τεράστια τιμή για εμένα!
Η Georgia είναι η τέλεια επιλογή για να ενσαρκώσει το άρωμα Just Cavalli. Είναι παιχνιδιάρα και σκέτος πειρασμός δήλωσε ο Roberto Cavalli.
Η Georgia είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι – σύμβολο. Είναι σέξι και προκλητική. Έχει τη μουσική ροκ στο DNA της. Είναι η τέλεια μούσα για το νέο γυναικείο άρωμα Just Cavalli, δήλωσε η Françoise Mariez, SVP International European Marketing Licences, Coty Prestige.
Η Georgia May Jagger θα πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του αρώματος, σε έντυπα και τηλεοπτικά μέσα. Τα τηλεοπτικά γυρίσματα επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Jonas Akerlund και τη φωτογράφιση για την έντυπη διαφήμιση ο Mario Sorrenti.
Το νέο άρωμα Just Cavalli θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Φεβρουάριο 2013.


Θα έχεις νεότερα μόλις φτάσει στα χέρια μου… Μέχρι τότε, και για να σε κρατάω σε εγρήγορη λέω να ψηφίσουμε ανάμεσα στις δύο μούσες των αρωμάτων Roberto Cavalli: την Georgia May Jagger και την Eliza Sednaoui Ποια σου αρέσει περισσότερο;

Read More

And More