Θέλεις τα μαλλιά της Jennifer Aniston; Τώρα ξέρουμε ποια προϊόντα χρησιμοποιεί!

Θυμάσαι το Rachel cut της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια; Ήταν εκείνο το χτένισμα που έκανε τα κομμωτήρια να έχουν τρελή κίνηση εξού και ανήκει στα κουρέματα που άφησαν ιστορία (ποια είναι τα υπόλοιπα; Στα έχω όλα εδώ!). Αλλά ακόμη και όταν η Jennifer Aniston έπιασε το σίδερο μαλλιών και κυκλοφορύσε με ολόισια κουπ και πάλι θέλαμε τα μαλλιά της! Τα οποία είναι τόσο ποθητά που μπορεί να είναι και μια παρηγόρια όταν χάνεις τον άντρα σου μέσα από τα χέρια σου για να στον πάρει η Jolie: Μπορεί να έχει τον Pitt αλλά εγώ εξακολουθώ να έχω τα τέλεια μαλλιά!…

Στο θέμα μας: η Jennifer Aniston για πρώτη, πρώτη φορά στην ιστορία των… ποθητών μαλλιών της υπογράφει με μια εταιρία περιποίησης μαλλιών και μάλιστα ο ρόλος της δεν περιορίζεται σε spokeperson αλλά γίνεται και δημιουργός της δικής της σειράς που ΘΑ έρθει. Ποια είναι αυτή η εταιρία; Λέγεται Living Proof, έχει έδρα την Μασαχουσέτη και ακόμη δεν έχει έρθει στην Ελλάδα (το καλό που της θέλω όμως…)!

Μάλιστα, η Living Proof ιδρύθηκε το 2005 από επιστήμονες του MIT οι οποίοι εφάρμοσαν μερικές από τις ανακαλύψεις τους και στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Και κάπως έτσι, τα Living Proof έγιναν τα πιο φημισμένα προϊόντα με δράση κατά του φριζαρίσματος!

Τι ήταν, όμως, τελικά αυτό που έκανε την διαφορά και έπεισε την Jennifer Aniston (η ίδια έχει πει ότι κατά καιρούς την έχουν πλησιάσει άπειρες εταιρίες περιποίησης μαλλιών). Ενθουσιάστηκε με όλη την επιστήμη που κρύβεται από πίσω! Σε ένα meeting με τον Dr. Bob Langer, ένας από τους MIT εοιστήμονες που βρίσκονται πίσω από την anti-frizz φόρμουλα των προϊόντων Living Proof η Aniston του είπε: “Bob Langer, θεραπεύουμε τον καρκίνο; Ή τον διαβήτη;” κι εκείνος της απάντησε “Ναι! Το κάνω αυτό κι επιπλέον τα μαλλιά!”.

Δεν ξέρω για ΄σένα, αλλά εγώ έχω πειστεί 100%. Εσύ; Εδώ στο official site του brand μπορείς να μάθεις τα πάντα! Κι εδώ να δεις τα 13 προϊόντα περιποίησης μαλλιών που θα σου αλλάξουν την ζωή!

Read More

And More