Surprise! Ο Γ. Μαζωνάκης συνεργάζεται με την Kiehl’s!

Την Kiehl’s την αγαπάς για δύο λόγους: τις τέλειες υφές των πολύ ψαγμένων προϊόντων (ok, αυτό μπορεί να πιάνει για δύο!) και για τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα. Α! Και για τον Mr. Bones (εκείνο τον σκελετό- έμβλημα της Kiehl’s. Μάλιστα, ο πρώτος σκελετός Mr. Bones, ήταν ένας πραγματικός ανθρώπινος σκελετός που χρησιμοποιούνταν από το ιδρυτικό μέλος της οικογένειας Kiehl’s, τον Aaron Morse, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών του συμβουλών στους πελάτες του, πάνω σε διάφορες παθήσεις, αλλά και διάφορων θεραπειών για την αντιμετώπισή τους. Σε εντυπωσίασα;)! Και τώρα που το καλοσκέφτομαι μπορώ να βρω και πολλούς, πολλούς ακόμη αλλά καλό θα ήταν να σταματήσω κάπου εδώ και να σου εξηγήσω τι κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Kiehl’s! Ξεκινώντας με λίγη ιστορία…

Από το 1851 που δημιουργήθηκε η Kiehl’s, έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σήμερα, η Kiehl’s με υπερηφάνεια ανακοινώνει το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα Meet Mr. Bones (Συνάντησε τον Mr.Bones). Ένα πρόγραμμα το οποίο γιορτάζει την επιστημονική κληρονομιά της Kiehl’s με τη δέσμευσή της να προσφέρει στην κοινωνία, από κοινού με αναγνωρισμένους ανθρώπους από διάφορους τομείς. Πρέσβειρα του προγράμματος παγκοσμίως είναι η βραβευμένη με Grammy, Alicia Keys. Μέσω του προγράμματος αυτού η Kiehl`s έχει δεσμευτεί για την υποστήριξη ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο που αφορούν στο HΙV/AIDS, στο παιδί και στο περιβάλλον, ενώ οι δωρεές θα ξεπεράσουν τα $200.000.

Meet Mr Bones @ Greece!

Στην Ελλάδα η Kiehl’s συμπράττει για το πρόγραμμα Meet Mr. Bones, με πολύ σημαντικούς και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/14_11/KAKANIAS.jpg
O διεθνώς αναγνωρισμένος εικαστικός Κωνσταντίνος Κακανιάς

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/14_11/MAZONAKIS(1).jpg
O Γιώργος Μαζωνάκης

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/14_11/KIEHLS.jpg
… και το δημιουργικό στούντιο-brand “Greece is for Lovers”, αποτελούν τη καλλιτεχνική τριάδα για το ελληνικό πρόγραμμα Meet Mr. Bones.

Οι παραπάνω, έχουν δεχθεί να φιλοτεχνήσουν αφιλοκερδώς, αντίστοιχους Μr Bones, οι οποίοι θα παρουσιαστούν και θα δημοπρατηθούν στη Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012.

Τα έσοδα από τη δημοπρασία των τριών Mr.Bones, θα δοθούν για την υποστήριξη των σκοπών του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Μέριμνα» που έχει ως κύριο σκοπό της τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της παιδείας, οι οποίοι λειτουργούν διεπιστημονικά για την υλοποίηση των σκοπών της.

Ανυπομονώ να δω τους νέους Mr Bones! Πολύ!

Read More

And More