Φοράς το άρωμα Body της Burberry; Μάθε κι αυτό!

Φοράς το άρωμα Burberry Body; Φοράς ένα βραβευμένο άρωμα αφού μόλις τιμήθηκε με το βραβείο Prix de Beaute κατακτώντας τον τίτλο Άρωμα της χρονιάς. Η καθιερωμένη ετήσια απονομή των βραβείων ομορφιάς του γνωστού περιοδικού έγινε την Τετάρτη στις 12 Δεκεμβρίου.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/21_12/burberry.jpg

Αν πάλι σκέφτεσαι να επενδύσεις σε αυτό, να τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις!
– Το Burberry Body αποτελεί έμβλημα στη συλλογή αρωμάτων του οίκου Burberry καθώς αντιπροσωπεύει τη στάση και την ενέργεια του κοριτσιού Burberry. Είναι ο κόσμος Burberry μεταφρασμένος σε άρωμα, το πνεύμα της διάσημης καμπαρντίνας καθώς και το αίσθημα που νιώθει κανείς όταν τη φορά. Πρόκειται για τρόπο ζωής και ψυχική διάθεση.
– Το αρωματικό μπουκέτο του Burberry Body περιέχει αισθησιακές νότες τριανταφύλλου και ίριδας συνδυασμένες απαλά με ήπιους και ζεστούς τόνους σανταλόξυλου στην καρδιά, ενώ τη βάση του αποτελούν ξυλώδες κασμίρ, κρεμώδης βανίλια, αισθησιακό κεχριμπάρι και μόσχος.
– Το πολυεπίπεδο μπουκάλι, λεπτό και διακριτικό, με το διάσημο καρό Burberry απαλά χαραγμένο/σμιλεμένο στο καπάκι, αντανακλά τις πολύπλευρες διαστάσεις και τα επίπεδα του οίκου Burberry.
– Πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Βρετανή ηθοποιός και μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley, η οποία αποδίδει απόλυτα το πνεύμα του οίκου Burberry, καθώς έχει την τέλεια ισορροπία αισθησιασμού και αυτοπεποίθησης με σεμνότητα.
– Το Burberry Body είναι το επόμενο κεφάλαιο στα 155 χρόνια της ιστορίας του οίκου Burberry .

Read More

And More