Τώρα είναι η ευκαιρία σου να πάρεις τα πινέλα που έχουν όλοι οι επαγγελματίες!

Αν υπάρχει κάτι το οποίο έχει περάσει στο beauty υποσυνείδητό μου οοολα αυτά τα χρόνια είναι ότι το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου το οφείλεις 50% στα πινέλα σου! Είναι η πιο σημαντική επένδυση που κάνουν οι επαγγελματίες make up artists αλλά και η πιο ακριβή!

Και τώρα η πιο σημαντική beauty είδηση της ημέρας, ή καλύτερα της εβδομάδας! Και το deal (θα σου μιλήσω παρακάτω για ποιο) προέκυψε όταν η Ράνια Μπουντούρη, creative director της Make Me Up, ήρθε στο στούντιο για τα γυρίσματα του Beauty School (δες εδώ το πρώτο επεισίδιο!) και μου εξήγησε πόσο σημαντικά είναι τα πινέλα στο μακιγιάζ της. Εγώ της εξήγησα πίσω ότι “τα πινέλα είναι πολύ ακριβά για να τα αγοράσουμε, Ράνια” (ή τέλος πάντων, κάπως έτσι!) και εκείνη μου έδωσε την υπόσχεσή της ότι κάτι θα κάνει για εμάς!

Από σήμερα και μόνο για μια εβδομάδα μπορείς να αποκτήσεις τα επαγγελματικά πινέλα που εισάγει αποκλειστικά η Make Me Up στη μισή τιμή!

Πρόκειται για την Royal & Langnickel Brush που έχουν τέλεια πινέλα από φυσική αλλά και τεχνική τρίχα (τα δεύτερα είναι καλύτερα όταν εφαρμόζεις προϊόντα σε μορφή κρέμας, gel και κόλλας), άνετη λαβή και κορυφή.

Και να ποια είναι συγκεκριμένα τα πινέλα που μπορείς να αποκτήσεις στην μισή τιμή!

Σετ 15 πινέλων σε θήκη από 100 τώρα €50!


Μοναδικό σετ 15 τεμαχίων από τα καλύτερα πινέλα Brush Essentials ιδανικά για το ξεκίνημα ενός makeup artist!
Παράγγειλέ τα τώρα εδώ!

Σετ 18 πινέλων Brush Essentials από 110 τώρα €55



Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες των επαγγελματιών και των σπουδαστών επαγγελματικού μακιγιάζ. Η σειρά επαγγελματικών πινέλων Brush Essentials είναι τόσο λειτουργική όσο και καλαίσθητη παρέχοντας την ιδανική εφαρμογή και φινίρισμα. Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες των επαγγελματιών και των σπουδαστών επαγγελματικού μακιγιάζ. Η σειρά επαγγελματικών πινέλων Brush Essentials είναι τόσο λειτουργική όσο και καλαίσθητη παρέχοντας την ιδανική εφαρμογή και φινίρισμα.
Παράγγειλέ τα τώρα εδώ!

Σετ 13 πινέλων Natural Hair Pink από 95 τώρα €50


Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες των επαγγελματιών και των σπουδαστών επαγγελματικού μακιγιάζ. Η σειρά επαγγελματικών πινέλων Brush Essentials είναι τόσο λειτουργική όσο και καλαίσθητη παρέχοντας την ιδανική εφαρμογή και φινίρισμα.
Παράγγειλέ τα τώρα εδώ!

Σετ 13 πινέλων από φυσική τρίχα σε θήκη με φερμουάρ από 95 τώρα €44.95!

Για επαγγελματίες, μαθητευόμενους αλλά και για προσωπική χρήση. Περιλαμβάνει 13 πινέλα από συνθετική και φυσική τρίχα μέσα σε βυνίλ θύκη σε ροζ απόχρωση με φερμουαρ.
Παράγγειλέ τα τώρα εδώ!

Εγώ εντόπισα την επόμενη beauty αγορά μου! Εσύ;

Read More

And More