Κέρδισε ένα από τα αγαπημένα μας αρώματα για την Άνοιξη! Tο Lady Rebel Dance Queen!

Αν δεν έχεις βρει ακόμη το νέο αγαπημένο σου άρωμα για την Άνοιξη είσαι στο σωστό post! Γιατί εδώ μπορείς να κάνεις δικό σου το ολοκαίνουριο Mango Lady Rebel Dance Queen που βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora! Και όπως σου είχαμε πει κι εδώ είναι στην λίστα μας με τα δέκα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα αρώματα!

Γιατί το Mango Lady Rebel Dance Queen!
Δεν μας αρέσουν τα μονότονα! Ούτε σε εμάς, ούτε στα αγόρια. Γι’ αυτό και κάθε γυναίκα μέσα της πρέπει να έχει λίγο από κάτι. Πώς να στο πω; Χμμμ… Να είναι κακομαθημένη σαν βασίλισσα αλλά ατίθαση και απρόβλεπτη σαν μια επαναστάτρια. Με λίγα λόγια, καθόλου βαρετή! Κι αν δεν μπορείς να το δουλέψεις με τον χαρακτήρα σου, άσε το άρωμά σου να το κάνει για σένα! Γιατί το Mango Lady Rebel Dance Queen αυτό ακριβώς είναι: ένα άρωμα γεμάτο εκπλήξεις!

Πώς μυρίζει!
Το Lady Rebel Dance Queen είναι ένα σύγχρονο κοκτέιλ φρούτων του δάσους, που πάλλεται από την ενέργεια και τον αυθορμητισμό της νεότητας και παντρεύεται με τη δροσερή οξύτητα του γκρέιπφρουτ και τη λάμψη του πράσινου μανταρινιού: ένας συνδυασμός που αναδεικνύει το ζωντανό και προκλητικό χαρακτήρα του. Ένα φινετσάτο μπουκέτο λουλουδιών που ενισχύεται από την απόλυτα θηλυκή, ευαίσθητη προσωπικότητα των πετάλων του γιασεμιού και την υπνωτιστική, πληθωρική γοητεία του πολύανθου. Μια νότα λουλουδιών που τονίζει την πολυτέλεια και την ποιότητα του αρώματος.

Και πώς μπορώ να το κερδίσω;
Η διαδικασία είναι απλή! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Κατόπιν κλήρωσης τρεις τυχερές θα κάνουν δικό τους το ολοκαίνουριο Mango Lady Rebel Dance Queen αποκλειστικά από τα Sephora, 100ml και αξίας €28.00.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 25 Απριλίου και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή στις 26 του μήνα σε νέο άρθρο.

Καλή επιτυχία!

Read More

And More