Ο κομμωτής της Jennifer Aniston είπε ότι ήταν “φτιαγμένος” όταν της έκανε το Rachel cut!

Είναι ίσως το πιο διάσημο κούρεμα όλων των εποχών. Κι όμως, δεν έγινε υπό καθόλου Κ.Σ (aka κανονικές συνθήκες!). Ο λόγος για το Rachel cut, δηλαδή, το κούρεμα που είχε η Jennifer Aniston ως Rachel στα Φιλαράκια και το οποίο της έκανε ο μέχρι σήμερα προσωπικός της hair stylist Chris McMillan και είχε γεμίσει τα κομμωτήρια με κορίτσια που ήθελαν αυτό ακριβώς το κούρεμα (κι εγώ ήμουν μια από αυτές που περίμεναν τότε στην ουρά :).

Σήμερα, η Jennifer Aniston συνεργάζεται με τα Living Proof και μαζί με τον Chris McMillan βγάζει μια δική της σειρά περιποίησης μαλλιών. Στο event που έγινε για την σειρά αυτή o Chris MacMillan δήλωσε, όπως γράφει η Daily Mail, ότι όταν έκανε το κούρεμα της Jennifer ήταν φτιαγμένος (“φτιαγμένος” αυτό που καταλαβαίνεις!). “Τα τελευταία 14 χρόνια είμαι νηφάλιος γι’ αυτό και μπορώ να το λέω τόσο άνετα!”, είπε.

width=400

Από την άλλη η ίδια η Jennifer Aniston δήλωσε και το 2011 στο περιοδικό Allure και στο βίντεο που θα δεις παρακάτω (με τον Chris McMillan) ότι ήταν το χειρότερο κούρεμα της ζωής της. Ναι, το ίδιο κούρεμα που με είχε στήσει στην ουρά για να μπω στο κομμωτήριο!

Ό,τι ό,τι και να λέει η Jennifer Aniston, πάντως, το Rachel cut παραμένει ένα από τα πιο διάσημα κουρέματα που έχουν αφήσει ιστορία. Ποια είναι τα υπόλοιπα; Δες εδώ!

Read More

And More