Η Rooney Mara είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein!

Ήταν σίγουρο πως το κορίτσι με το τατουάζ δεν θα περνούσε απαρατήρητο από το κόσμο της ομορφιάς. Α) γιατί έχει το δικό της αντικομφορμιστικό στιλ και β) γιατί το στιλ αυτό δεν το βρίσκεις και πολύ εκεί έξω! Κάπως έτσι η Rooney Mara φτάνει να υπογράφει με τον οίκο Calvin Klein και να γίνεται το πρόσωπο της καμπάνιας για το ολοκαίνουριο άρωμα DownTown το οποίο θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο. Αλλά μέχρι τότε μπορείς να πάρεις μια γεύση από το visual που έφτασε στο mail μου χθες το πρωί…

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/27_5/DOWNTOWN.jpg

Και ορίστε το επίσημο δελτίο τύπου (που επίσης έφτασε στο mail μου):

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΜΑΪΟΣ 24, 2013 – Η εταιρεία Calvin Klein, Inc., θυγατρική του Ομίλου PVH Corp. [NYSE: PVH] και η εταιρεία Coty Inc. υπεύθυνη για την παραγωγή, διανομή και προώθηση των αρωματικών προϊόντων με την υπογραφή του οίκου Calvin Klein, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την υποψήφια για βραβείο Όσκαρ ηθοποιό, Rooney Mara.
Η γοητευτική ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια του νέου αρώματος DOWNTOWN του οίκου Calvin Klein, που θα λανσαριστεί στην Ελληνική αγορά το φθινόπωρο του 2013.
Η καμπάνια του νέου αρώματος σκιαγραφεί με κινηματογραφικό τρόπο την αυθεντική καθημερινότητα μιας σίγουρης για τον εαυτό της γυναίκας, που ζει σε μια μεγαλούπολη. Ο διάσημος σκηνοθέτης David Fincher έχει επιμεληθεί το ασπρόμαυρο τηλεοπτικό σποτ, με θέμα την ιστορία μια γυναίκας που ζει στο δικό της κόσμο, πέρα από τη «συμβατική και συνηθισμένη» καθημερινότητα. Γυρισμένο στη Νέα Υόρκη, το σύντομο σποτ μας δίνει μια γεύση από την πολύπλευρη ζωή μας διεθνώς αναγνωρισμένης ηθοποιού, που παραμένει αληθινή προς τον εαυτό της.
«Το DOWNTOWN του οίκου Calvin Klein είναι ένα άρωμα για εκείνες τις γυναίκες που ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες», δήλωσε η Catherine Walsh, Senior Vice President, American Fragrances, για την Coty Prestige. «Αυτή η καμπάνια εκφράζει την αυθεντική νοοτροπία της γυναίκας που ζει σε ένα αστικό κέντρο – με τη δική της καθημερινότητα, διαφορετική από αυτή που θα περίμενε κάποιος. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία μας με τη Rooney Mara. Η μοναδικότητα της και το ξεχωριστό ταλέντο της συμφωνούν με την παράδοση όλων των αξιόλογων γυναικών που έχουν πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς στις διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου Calvin Klein.»
«Tο λανάρισμα του νέου καταπληκτικού αρώματος DOWNTOWN από τον οίκο Calvin Klein έρχεται να συμπληρώσει το ξεχωριστό και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο των αρωματικών μας προϊόντων», δήλωσε ο Tom Murry, Chief Executive Officer, για την Calvin Klein, Inc. «Αυτό το νέο λανσάρισμα σηματοδοτεί τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη και πρωτοπορία, που οδηγούν τη μάρκα Calvin Klein.»
Το άρωμα DOWNTOWN Calvin Klein εξισορροπεί απαλές νότες λουλουδιών με νότες από ξύλα που αποπνέουν θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση. Πρόκειται για ένα μοντέρνο άρωμα με υπογραφή και απροσδόκητο οσφρητικό αποτέλεσμα.
Η τηλεοπτική καμπάνια του αρώματος DOWNTOWN Calvin Klein σκηνοθετήθηκε από τον David Fincher με τη συμβουλευτική καθοδήγηση του Fabien Baron της διαφημιστικής εταιρεία Baron + Baron και σε συνεργασία με την CRK, μέλος του ομίλου Calvin Klein Inc. Το τηλεοπτικό σποτ ντύνει ηχητικά το κομμάτι ‘Runaway’ του γκρουπ Yeah Yeah Yeahs. Ο Fabien Baron επιμελήθηκε επίσης την έντυπη καμπάνια, με λήψεις από τον αναγνωρισμένο φωτογράφο Jean-Baptiste Mondino.
Η Mara απολαμβάνει διεθνή αναγνώριση, χάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lisbeth Salander που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Χολιγουντιανή εκδοχή της ταινίας «Το κορίτσι με το τατουάζ» (The Girl with the Dragon Tattoo, 2011), σε σκηνοθεσία του David Fincher. Για αυτή της την ερμηνεία διακρίθηκε από την διεθνή ακαδημία κινηματογράφου με τον τίτλο “ Breakthrough Performer”, ενώ υπήρξε υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού, για τη Χρυσή Σφαίρα και το Όσκαρ. Έχει επίσης εμφανιστεί σε ταινίες όπως, ‘The Social Network’ (2010), επίσης σε σκηνοθεσία του David Fincher και ‘Side Effects’ (2013) του Steven Soderbergh, μαζί με τους Jude Law και Channing Tatum.

Το φετινό Αύγουστο θα δούμε τη Mara στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ταινία ‘Ain’t Them Bodies Saints’ (2013), που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και υποδύεται μια σύζυγο και μητέρα αντιμέτωπη με τη φυλάκιση του συζύγου της. Θα συμμετέχει επίσης στην νέα ταινία του Terrence Malick, μαζί με τους Ryan Gosling, Cate Blanchett και Natalie Portman.

Κι ένα spead quiz: σου αρέσει η Rooney Mara ως πρόσωπο του Calvin Klein;

Read More

And More