OMG! Έφτασε στο γραφείο η συλλογή της Rihanna για τα MAC! PS: Έχουμε έκπληξη και για ΄σένα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου γράφω πόσο μου αρέσει η δουλειά μου! Ούτε είναι η πρωτη φορά που σου γράφω για την σειρά RiRi της MAC που έρχεται στα καταστήματα της Ελλάδας τον Οκτώβριο (να το πιο πρόσφατο post). Όμως, είναι η πρώτη φορά που παίρνω στα χέρια μου την ολοκαίνουρια συλλογή (ναι! Και είναι μόνο αρχές Σεπτέμβρη! Και ναι, θα σου ξαναπώ πόσο λατρεύω αυτή την δουλειά!).

Επειδή, όμως, σε λίγο θα μπορείς να την αποκτήσεις κι εσύ, να ένα σύντομα review (με το δικό μου φωτογραφικό κλικ)…

Το κραγιόν RiRi Woo σε συνδυασμό με το μολύβι χειλιών Pro Longwear Lip Pencil είναι τα δύο must have (και κάτι μου λέει ότι θα εξαντληθούν σε dt οπότε καλό θα ήταν να είσαι σε ετοιμότητα). Και αν είσαι μανιακή με τις limited edition συλλογές φυσικά και θα πρέπει να σετάρεις την παραπάνω αγορά σου με το lipgloss της ίδιας σειράς.

Επίσης, στην ίδια συλλογή θα κυκλοφορήσουν (μεταξύ πολλών άλλων!) και δύο τετραπλές παλέτες με σκιές, εκ των οποίων η Her Cocoa είναι η δική μου αγαπημένη με γήινους τόνους shimmering και ματ υφής αλλά και το Powder Blush Duo, Hibiscus Kiss, που συνδυάζει τέλεια το bronze με ένα καθαρό ροζ ρουζ!

Όσον αφορά το budget που πρέπει να διαθέσεις για να το αποκτήσεις, αν και οι τιμές δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη, να σου πω ότι θα ξεκινούν από €14.00.

Η MAC και το TLIFE σου ετοιμάζουν έκπληξη!

Παραπάνω βλέπεις σε close up το δικό μου RiRi Woo το οποίο αυτή την στιγμή που σου γράφω αυτές τις γραμμές είναι ήδη στο νεσεσέρ μου. Αχά! Και κάπου εδώ θέλω την προσοχή σου! Η MAC και το TLIFE σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις πρώτη στην Ελλάδα το δικό σου προϊόν από την σειρά RiRi (φυσικά και δεν θα σε αφήναμε έτσι!).

Stay tuned @TLIFE! Έρχονται σύντομα λεπτομέρειες!

Read More

And More