Ποια προϊόντα βράβευσε η Βασίλισσα Ελισσάβετ; Μπορείς να τα βάλεις κι εσύ στο μπάνιο σου!

Αυτά τα προϊόντα τα αγαπώ πολύ έτσι κι αλλιώς! Όμως, μετά και από αυτό το νέο ανέβηκαν περισσότερο στην εκτίμησή μου. Λογικό, αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχουν μόνο στο δικό μου μπάνιο αλλά και στο μπάνιο του… παλατιού! Yes, yes (έτσι, με βαριά βρετανική προφορά!).

Ποια, όμως, είναι αυτά τα προϊόντα; Σου μεταφέρω το επίσημο δελτίο τύπου που έφτασε στα χέρια μου αυτούσιο!

BY ROYAL APPOINTMENT TO HER MAJESTY THE QUEEN
Molton Brown receives Royal Warrant

Οκτώβριος 2013

Η Molton Brown, βαθιά γνώστης των προϊόντων μπάνιου και περιποίησης σώματος του Λονδίνου από το 1973, υπερήφανα ανακοινώνει ότι τιμήθηκε με το Βασιλικό Βραβείο από την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα της Αγγλίας, για την προμήθεια του παλατιού σε προϊόντα μπάνιου.

Σε αναγνώριση αυτής της τιμής, η Molton Brown θα παρουσιάζει με περηφάνια το Βασιλικό Βραβείο τόσο στα καταστήματά της, όσο και στην ιστοσελίδα της www.moltonbrown.co.uk καθώς και στην εταιρική της επικοινωνία, ακολουθώντας τους κανονισμούς χρήσης του. Το Βασιλικό Βραβείο θα εμφανιστεί και στη συσκευασία των προϊόντων.

Το Βασιλικό Βραβείο απονεμήθηκε το Νοέμβριο του 2012 στο Nigel Brown, Αντιπρόεδρο Marketing. Ο Κος Brown σχολιάζει, “Είμαστε ευτυχείς που τιμηθήκαμε με το Βασιλικό Βραβείο και λάβαμε αυτή την αναγνώριση για την ποιότητα των προϊόντων μας. Προσβλέπουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Αυτού Μεγαλειότητα της για πολλά ακόμη χρόνια και να είμαστε κομμάτι αυτού του οίκου της υπεροχής’’

Τα Βασιλικά Βραβεία δίδονται σε ανθρώπους ή εταιρείες που προμηθεύουν σε μόνιμη βάση αγαθά ή υπηρεσίες στη Βασίλισσα, τον Δούκα του Εδιμβούργου ή τον Πρίγκιπα της Ουαλίας. Τα Βασιλικά Βραβεία υπήρξαν πάντα μια απόδειξη ποιότητας και υπεροχής, και εκτιμώνται εξαιρετικά. Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί περίπου 850 Βασιλικά Βραβεία, που εκπροσωπούν μια τομή του εμπορίου και της βιομηχανίας, τιμώντας από παραδοσιακούς τεχνίτες μέχρι πολυεθνικές εταιρείες. Άσχετα από το μέγεθος ή την εξειδίκευση, όσοι έχουν τιμηθεί με το Βασιλικό Βραβείο χαρακτηρίζονται από την αφοσίωση τους στα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών, ποιότητας και υπεροχής.

Read More

And More