Συγκλονιστικά beauty νέα! Η Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά της!

Αν δεν είναι είδηση ότι η Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά της, τότε τι; Εδώ και λίγες ώρες τα μεγαλύτερα sites στον κόσμο ασχολούνται με τα πιο ποθητά μαλλιά στον κόσμο (τα οποία δεν ξέρω αν θα παραμείνουν… ποθητά και μετά από τις παρακάτω photos!). Η είδηση πρωτοανακοινώθηκε από το βρετανικό Elle το οποίο επικοινώνησε με την Jennifer Aniston.

“Έκοψα τα μαλλιά μου γιατί έκανα αυτό που λέγεται brazilian και τα μαλλιά μου δεν αντέδρασαν σωστά!”, είπε η έχω-τα-συγκλονιστικότερα-μαλλιά. Μερικά πρόχειρα συμπεράσματα:
1. Η Jennifer Aniston δεν έχει ολόισια μαλλιά όπως πιστεύαμε (αλλιώς δεν θα έκανε αυτή την θεραπεία που είναι για ίσιωμα. Σωστά;).
2. Όταν η γυναίκα με τα πιο ποθητά μαλλιά βγαίνει και δηλώνει ότι έκοψε τα μαλλιά της εξαιτίας της θεραπείας brazilian, νομίζω ότι όσες ήθελαν να την δοκιμάσουν θα το ξανασκεφτούν (Aniston- Brazilian: 1000-0)!

Και να το ολοκαίνουριο haircut της Jennifer Aniston που, όπως είπε και στο Popsugar (από εκεί και οι αποκλειστικές photos που θα δεις παρακάτω), είναι μπροστά μέχρι το πηγούνι και πίσω πιο κοντά που είναι γνωστό και ως rebel cut…

Και μια παρατήρηση πριν προχωρήσουμε στο Voting (φυσικά και θα ψηφίζαμε για το θέμα μαλλιά της Jennifer Aniston!): αυτές οι λήψεις πρέπει να είναι πραγματικά παπαρατσικές. Γιατί αν γνώριζε η Jennifer Aniston ότι επρόκειτο να φωτογραφηθεί για πρώτη φορά με το ολοκαίνουριο κούρεμά της θα φρόντιζε να είναι α) μακιγιαρισμένη και β) φρεσκολουσμένη! Ε;

Read More

And More