OMG! Όπως η Gwyneth Paltrow, το 51% των γυναικών δεν κάνουν πια αποτρίχωση… εκεί κάτω!

Πριν κάμποσο καιρό η Gwyneth Paltrow ήταν καλεσμένη της Elen Degeneres όπου και είχε κάνει την σοκαριστική μπιουτοαποκάλυψη ότι σταμάτησε να κάνει αποτρίχωση… εκεί κάτω! Και δεν ξέρω πώς μου ξέφυγε αυτή η είδηση και δεν την έγραψα, αλλά μια νέα έρευνα μου δίνει την ευκαιρία να επανορθώσω.

Ας το πάρουμε, όμως, από την αρχή (ή καλύτερα από κάτω προς τα πάνω!). Στην συνέντευξη αυτή η Gwyneth Paltrow είχε πει ότι εκανε μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα που είχε διαφάνειες στα πλαϊνά και δεν μπορούσε να φορέσει εσώρουχο. Όταν άλλαξε μπροστά στο team της (make up, μαλλιά, στιλίστες), εκείνοι σοκαρίστηκαν που ήρθαν αντιμέτωποι με την… αλήθεια της!

Να το φόρεμα (το φόρεσε στην πρεμιέρα του Iron Man 3 στο Los Angeles)…

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/NOVEMBER/20_11/spl532195_021(1).jpg

Να το απόσπασμα από την εκπομπή Elen…



Και να η έρευνα…

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η εταιρία UK Demix έκανε μια online έρευνα από την οποία προέκυψε πως το 51% των γυναικών (1870 στο σύνολό τους αυτές που συμμετείχαν) δεν κάνουν αποτρίχωση στο μπικίνι τους, ενώ το 45% δεν θα είχε πρόβλημα να μην ασχοληθεί ξανά με την αποτρίχωση σε αυτό το σημείο.

Και ναι, το αποτέλεσμα μπορεί να σοκάρει και με βάζει σε σκέψεις τύπου: λες να βαρεθήκαμε την αποτρίχωση στο μπικίνι με τον ίδιο τρόπο που πέρασε και η μόδα του self tanning; Ή μήπως αυτά τα ποσοστά αφορούν μόνο την Μεγάλη Βρετανία και όχι εμάς εδώ; Ένας τρόπος υπάρχει να το μάθω: ας ψηφίσουμε!

Read More

And More