Big news! Μετά το Florabotanica έρχεται το… Rosabotanica από τον Balenciaga!

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι πηγές που είναι πάντα πρόθυμες να μοιραστούν μαζί σου συγκλονιστικά beauty νέα! Ειδικά, αν είσαι εμμονική με τον οίκο Balenciaga ή αν το Florabotanica είναι το άρωμα που έχεις αγαπήσει!

Hold your breaths, ladies! Τον Φεβρουάριου του 2014 έρχεται στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο Rosabotanica! Το Rosabotanica αποτελεί την πιο spicy και τριανταφυλλένια εκδοχή από τον κήπο της… Εδέμ που ξεκίνησε να δημιουργεί ο οίκος Balenciaga με το πρώτο του άρωμα, το Florabotanica το 2012.

Όσον αφορά το visual της καμπάνιας, πρωταγωνίστρια για μια ακόμη φορά θα είναι η Kristen Stewart, αλλά το υλικό δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένο.

Κι επειδή κάτι μου λέει πως αυτό το άρωμα πολλές θα το ερωτευτούμε κι έχουν ακόμη να γραφτούν για το Rosabotanica γραμμές ολοοοοοοοκληρες, ας ξεκινήσουμε με μερικές… μαντεψιές για το πώς θα είναι το νέο visual. Θα καταφέρει να ξεπεράσει την προηγούμενη συγκλονιστική καμπάνια που βλέπεις παραπάνω; Αλήθεια, φοράει κάποια από εσάς που διαβάζει τώρα αυτές τις γραμμές Florabotanica; Θα ήθελα να ξέρω!

Read More

And More