ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Η Pharmasept σου κάνει δώρο 10 νεσεσέρ με 3 υπέροχα προϊόντα!

Στα δώρα δεν λέμε ποτέ όχι! Ειδικά όταν πρόκειται για νεσεσέρ ομορφιάς που περιέχουν beauty goodies τα οποία μας εξασφαλίζουν super λαμπερά μαλλιά και νεανική επιδερμίδα. Με λίγα λόγια, αυτά που σου χαρίζει η Pharmasept. Και παρακάτω σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες (aka ποια είναι τα προϊόντα και πώς τα διεκδικείς!).

Διεκδίκησε ένα από τα 10 νεσεσέρ της Pharmasept!
Δέκα νεσεσέρ. Τρία προϊόντα το καθένα. Ένα μπορεί να γίνει δικό σου! Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο νεσεσέρ είναι τα εξής:

1. Tol Velvet Energizing Shampoo 250ml
Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά από το σύγχρονο τρόπο ζωής. Άγχος, κακή διατροφή και ρύπανση είναι παράγοντες που αποδυναμώνουν την τρίχα και προκαλούν τριχόπτωση. Η σειρά Tol Velvet Energizing Shampoo περιλαμβάνει δυναμωτικά σαμπουάν καθημερινής χρήσης που ενεργοποιούν την ανάπτυξη της τρίχας και προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα. Το Tol Velvet Energizing Shampoo Dry είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά που ανακουφίζουν άμεσα από ερεθισμούς, κνησμό & ξηροδερμία. Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και έχει απαλυντική δράση.

2. Total Repair Hair Mask
Eξειδικευμένη μάσκα με νέα βιομιμητική τεχνολογία για θρέψη και επανόρθωση των ξηρών ή κατεστραμμένων μαλλιών. Από τη ρίζα έως τις άκρες ανιχνεύει τα πιο κατεστραμμένα σημεία της τρίχας και τα επανορθώνει. Παράλληλα, ενισχύει την ανάπτυξη, προστατεύει από το σπάσιμο και προσφέρει δύναμη & λάμψη στα μαλλιά.

3. Tol Velvet Hygienic Shower Camelia
Το Tol Velνet Hygienic Shower Camelia είναι ένα απαλό υγρό καθαρισμού με ήπια αντισηπτική δράση, κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο σώμα, το πρόσωπο αλλά και την ευαίσθητη περιοχή. Διαθέτει νέο, απαλό άρωμα Καμέλιας για λάμψη, φρεσκάδα & ενυδάτωση στο δέρμα, pH5.5 και είναι απαλλαγμένο από αλκάλια, αλλεργιογόνα & parabens.
Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση με Βιταμίνη Ε, Aloe Vera και εκχύλισμα Καλέντουλας, ενυδατώνει, αναζωογονεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα από ερεθισμούς. Παράλληλα, τα φυσικά και ήπια αντιμικροβιακά συστατικά εξουδετερώνουν αποτελεσματικά βακτήρια και μύκητες, απομακρύνουν την κακοσμία και χαρίζουν φρεσκάδα που διαρκεί έως και 24 ώρες.

Πώς θα τα κάνεις δικά σου!

Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Κατόπιν κλήρωσης θα αναδειχθούν δέκα νικήτριες οι οποίες θα κάνουν δικό τους από ένα νεσεσέρ με τα τρία παραπάνω προϊόντα.

Mάθε περισσότερα στο Pharmasept και στη σελίδα facebook.com/Pharmasept
module

Read More

And More