Huge φρύδια!

Την στιγμή που εσύ απολαμβάνεις τις βουτιές σου, οι διεθνείς οίκοι έχουν αποφανθεί για τα νέα μεγάλα trend που θα ξεχωρίσουν την επερχόμενη σεζόν και τα οποία οφείλεις να γνωρίζεις τώρα! Ένα από τα beauty trends, λοιπόν, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας είναι και τα πυκνά φρύδια τα οποία πρωταγωνίστησαν σε όλα τα διεθνή catwalks με έναν και μοναδικό στόχο: να τονίσουν το βλέμμα και να μας εξασφαλίσουν μια sexy, επιθετική γοητεία.

Πασαρέλες που μας εμπνέουν

Στη Nina Ricci τα φρύδια χτενίζονται με ανοδική φορά και κάνουν το βλέμμα πιο φωτεινό.

Στα catwalks του Valentino τα φρύδια βάφονται με σκιά στον ίδιο τόνο με αυτό των μαλλιών μας. Το look πλαισιώνεται από μπεζ σκιά η οποία “σκαρφαλώνει” ψηλά, έως το κόκαλο του φρυδιού για να γίνει ένα με αυτό.

Οι stars που υποστήριξαν την τάση πριν απ’ όλες!

Από την εποχή ακόμη που πρωταγωνιστούσε στη Γαλάζια Λίμνη, η Brook Shields είχε γίνει beauty icon χάρη στα πυκνά και πλούσια φρύδια της. Η ίδια έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνουμε με τα φρύδια μας είναι να τα βγάζουμε χωρίς μέτρο. Η τρίχα γίνεται αδύνατη και δύσκολα τα φρύδια μας θα ξαναβγούν όπως πριν!

Η Μαρία Σολωμού έχει πυκνά αλλά και πολύ περιποιημένα φρύδια, αποτέλεσμα εντατικής περιποίησης.

Αλλά και η Ναταλία Δραγούμη επιμένει στα πλούσια, σχεδόν φυσικά φρύδια.

Η πάντα chic Jennifer Conelly είναι λάτρις της φυσικής ομορφιάς. Αποφεύγει το βαρύ μακιγιάζ, λατρεύει τα glossy χείλη και τονίζει τα μάτια της μόνο με μάσκαρα και τα φρύδια της με καφέ μολύβι.

Τι φρύδια να επιλέξεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου
Υπάρχουν κάποιοι χρυσοί κανόνες που οφείλουμε να ακολουθήσουμε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας. Για τα στρογγυλά πρόσωπα ιδανικά θεωρούνται τα πλούσια φρύδια με καμπύλες, ενώ για τα μακρόστενα ή τα τριγωνικά τα φρύδια με γωνίες ή σε πλήρη ευθεία είναι πολύ όμορφα. Γενικά, πάντως, έχε στο νου σου ότι όσο πιο πυκνά είναι τα φρύδια μας, τόσο πιο νέο δείχνει το πρόσωπό μας!

Το απόλυτο προϊόν που σου λύνει τα χέρια!
Αναζήτησε στην αγορά τα ειδικά kits που περιέχουν τσιμπιδάκι φρυδιών, ψαλιδάκι, ειδικές σκιές και μολύβια, σταθεροποιητικό gel ή κερί και stencils (καλούπια με διάφορα σχήματα φρυδιών). Εμείς λατρεύουμε το Mini Wax Kit της Anastasia (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora) καθώς αφαιρεί τις τρίχες στα φρύδια σε ελάχιστο χρόνο.
Plus:
μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για την αποτρίχωση του άνω χείλους.

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, δες εδώ το αναλυτικό βίντεο από την ειδικό της Anastasia Beverly Hills που θα βρεις μόνο στα Sephora.

Bonus tip: κάνε υπομονή μερικές μέρες, άφησε τα φρύδια σου να μεγαλώσουν και κλείσε ραντεβού με την ειδικό η οποία θα σου δώσει το τέλειο σχήμα φρυδιών! Προλαβαίνεις να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα μέχρι τις διακοπές!

Read More

And More