Τάση: αόρατο μακιγιάζ! Εσύ ξέρεις τι είναι;

Κοιτάζοντας αυτή την εικόνα ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Μήπως ότι το μοντέλο του Emporio Armani είναι εντελώς αμακιγιάριστο; Αν ναι, τότε ο οίκος πέτυχε με το παραπάνω τον στόχο του, να δημιουργήσει, δηλαδή, ένα τέλειο φυσικό look, ένα πρόσωπο αψεγάδιαστο που φαινομενικά μοιάζει αμακιγιάριστο.

Και τώρα τα νέα: Στην πραγματικότητα, το μακιγιάζ αυτό όπως και πολλά ίδια μακιγιάζ όπως για τους Stella McCartney, Dolce & Gabbana, D&G, Nina Ricci και Loewe προϋποθέτει αρκετή διεργασία για την δημιουργία της κατάλληλης βάσης.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα hits του Φθινοπώρου και τα βασικά σου όπλα για να το πετύχεις είναι το make up, το concealer αλλά και η βαθιά ενυδάτωση με την χρήση της κατάλληλης κρέμας.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο πρόσωπο, τα μάτια ντύνονται με nude σκιά, τα χείλη φορούν lip balm ενώ τις βλεφαρίδες πλαισιώνουν μια μόνο στρώση μάσκαρα.

“Το δέρμα λάμπει από μέσα”, εξηγεί η Pat Μc Grath, διεθνής make up artist της Max Factor. “Έχει μια αιθέρια ποιότητα, είναι φωτεινό, λαμπερό – αλλά όχι γυαλιστερό – δεν ταιριάζει σε High Definition γύρισμα, που πια προσφέρει μια καινούρια τεχνική εστίασης στην τελειότητα. Πρέπει να κάνεις τόσα πολλά για να φαίνεται το δέρμα σαν να μην έχει τίποτα πάνω του”, συμπληρώνει.

Το συγκεκριμένο trend μας απασχόλησε και το περασμένο καλοκαίρι. Ο make up artist, Γιάννης Μιχαηλίδης μας είχε δείξει πώς να το πετύχουμε. Οι κανόνες παραμένουν ίδιοι. Για να δεις όλη τη διαδικασία του nude μακιγιάζ κάνε κλικ εδώ!

Extra info: Πολύ σημαντικό ρόλο για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα είναι η επιλογή της σωστής απόχρωσης make up. Πριν επενδύσεις σε ένα νέο, διάβασε αυτό το tip! Kαλή επιτυχία!

Read More

And More