BB κρέμες! Η νέα τεχνολογία που φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση και την επιδερμίδα μας!

Photo: fashiongonerogue.com

ΒΒ κρέμες! Ένα από τα beauty θαύματα του 2011 που θα ακουστούν- συζητηθούν- φορεθούν όσο τίποτ’ άλλο μέσα στο 2012! Ουσιαστικά πρόκειται για μια ολοκαίνουρια τεχνολογία που μπαίνει στα μαγικά εκείνα σωληνάρια για να μας προσφέρει τα πάντα σε πολύ λιγότερο κόστος. Με δύο λόγια, αν το ντουλάπι του μπάνιου σου έχει 17 διαφορετικές κρέμες καιρός να απαλλαγείς και να τις αντικαταστήσεις με μία! Ναι!

Από τις τελευταίες BB κρέμες που βγήκαν στην ελληνική αγορά είναι η Miracle Skin Protector της Garnier (κοστίζει μόλις €9.99). Και με αφορμή αυτό το πρόσφατο λανσάρισμα μιλήσαμε με την Αγνή Αναστασίου- Υπεύθυνη Marketing Garnier για τις ΒΒ κρέμες. Τι μας απάντησε; Παρακάτω θα βρεις όλη την πληροφόρηση που θες για να είσαι ενημερώμενη!

Τι σημαίνει ΒΒ. Από που προκύπτουν τα αρχικά της λέξης αυτής;

Πίσω από τα αρχικά BB κρύβεται το Blemish Balm, που αρχικά χρησιμοποιούσαν οι δερματολόγοι στη Γερμανία και διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες που χαρίζουν ηρεμία και απαλότητα στην επιδερμίδα μετά από παρεμβάσεις, όπως το peeling.
Τι περιέχουν οι ΒΒ κρέμες στη σύνθεσή τους;
Η BB CREAM είναι μία νέα γενιά κρεμών περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου, με τεχνολογία all-in-one που συνδυάζει την βέλτιστη περιποίηση της επιδερμίδας με τα πλεονεκτήματα ενός προϊόντος make up.
Πιο συγκεκριμένα περιέχει:
– Γνωστά ενυδατικά & αντιρυτιδικά συστατικά:
1. Λιπίδια =>
ένα ιδιαίτερα ενυδατικό συστατικό χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί το νερό ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού επιπέδου υγρασίας.
2. Υαλουρονικό Οξύ => ένα γνωστό αντι-γηραντικό ενεργό συστατικό που βοηθάει επίσης στην διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας, αφήνοντάς την λεία και απαλή.
– Συστατικά που ομορφαίνουν την επιδερμίδα:
1. Βιταμίνη C =>
Με παράγωγο Βιταμίνης C, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, η BB Cream που ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας.
2. Μεταλλικά Χρωστικά Στοιχεία => Τα μεταλλικά χρωστικά στοιχεία απλώνονται άμεσα για να δώσουν ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Για φυσική, ημιδιάφανη κάλυψη. Η ελαφριά, απαλή υφή της απλώνεται όμορφα στην επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως.
Από που προήλθαν;
Γύρω στο 1950 η δερματολόγος Dr Christine Schrammek δημιούργησε μία αλοιφή για να θεραπεύει, να λειαίνει και να προστατεύει την επιδερμίδα των ασθενών του κατά την ανάρρωση, μετά από διάφορες επεμβάσεις.
Έτσι, η Dr Schrammek λάνσαρε το πρώτο Blemish Balm το 1960.
Μετά από αρκετά χρόνια, το 2006, στη Νότια Κορέα το κοινό ανακάλυψε πως οι αψεγάδιαστες επιδερμίδες των celebrities της Ασίας δεν ήταν αποκλειστικά η φυσική τους ομορφιά.
Η BB Cream έγινε γνωστή ως μία μεγάλη επιτυχία στην Ασία γιατί παρέχει ένα αποτέλεσμα καλλυντικού προϊόντος φροντίδας και μακιγιάζ, μελετημένο και δοκιμασμένο. Φωτίζει την επιδερμίδα των γυναικών της Ασίας μέσω μίας ειδικής γκρίζας απόχρωσης για να αποχρωματίζει τον κίτρινο τόνο της επιδερμίδας.
Ο σκοπός της Garnier με την BB Cream ήταν να προσαρμοστεί η αρχική σύνθεση στις ευρωπαϊκές επιδερμίδες, και για το λόγο αυτό τα εργαστήρια της Garnier δημιούργησαν μία νέα σύνθεση BB Cream που παρέχει τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή.

Ποια είναι η δράση τους; Τι κάνουν;

Με την τεχνολογία all-in-one η BB Cream προσφέρει μακρόχρονη φροντίδα με άμεση ελαφριά κάλυψη make-up. Προσφέρει 5 δράσεις με 1 μόνο κίνηση!
Καλύπτει λεπτές γραμμές και ατέλειες
Ενισχύει την υγιή λάμψη της επιδερμίδας
Προστατεύει από τις ακτίνες UV με SPF15
Ενυδατώνει για 24 ώρες
Δίνει Ομοιόμορφη όψη
Οι ΒΒ κρέμες μπορούν να αντικαταστήσουν όλες τις υπόλοιπες κρέμες μας (ενυδατική, αντιγηραντική, make up);
Η BB Cream συνιστά μία νέα γενιά κρεμών. Είναι μία κρέμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας και καταφέρνει να χαρίζει ταυτόχρονα άμεσο άλλα και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, διαφορετικό από αυτό που προσφέρουν συνήθως οι άλλες κρέμες. Η BB Cream είναι επίσης, μία κρέμα με πολλαπλές χρήσεις, που συνδυάζει σε μία μόνο κρέμα τα πλεονεκτήματα των ενυδατικών κρεμών αλλά και των καλυπτικών, επανορθωτικών, ενίσχυσης λάμψης και αντηλιακών.
Μπορώ να χρησιμοποιώ την ΒΒ κρέμα μου και σαν κρέμα ματιών;
Η περιοχή των ματιών αποτελεί την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου. Αυτή η περιοχή με τον χρόνο χάνει την υγρασία και τη σφριγηλότητά της περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του προσώπου. Για το λόγο αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείται καθημερινά και κρέμα ματιών πέρα από την ενυδάτωση που προσφέρει η BB Cream.
Μπορώ να χρησιμοποιώ την ΒΒ κρέμα μου και σαν κρέμα νυκτός;
Κατά την διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα χρειάζεται ξεκούραση, κυρίως μετά από μία μέρα κούρασης και άγχους. Η επιδερμίδα την νύχτα απαιτεί εντατική ενυδάτωση που να βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η BB Cream σας προσφέρει κατάλληλη ενυδάτωση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, προτείνουμε όμως την νύχτα να χαρίζετε στην επιδερμίδα σας την αναζωογόνηση που της αξίζει με την κατάλληλη κρέμα νύχτας.
Οι ΒΒ κρέμες είναι ιδανικές για κάθε τύπο επιδερμίδας; Δεδομένου ότι έχουν τόσο πλούσια σύνθεση δεν φράζουν τους πόρους μας;
Η σύνθεση της ΒΒ Cream περιέχει όλα τα κατάλληλα συστατικά για άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα τέλεια επιδερμίδα, προσφέροντας όμως φυσικό αποτέλεσμα. Η ελαφριά υφή της επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνεύσει χωρίς να φράζει τους πόρους της.
Η ΒΒ κρέμα πρέπει να αφαιρείται με λοσιόν ντεμακιγιάζ;
Η BB Cream περιέχει μεταλλικά χρωστικά στοιχεία που απλώνονται στην επιδερμίδα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, επομένως πρέπει να αφαιρείται με λοσιόν ντεμακιγιάζ.
Πώς πρέπει να απλώνω την ΒΒ κρέμα μου; Προσεκτικά σαν να βάζω make up;
Απλώστε την BB Cream όπως τη συνηθισμένη σας ενυδατική κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα. Για να αυξήσετε την κάλυψη, μην διστάσετε να απλώσετε ακόμα μια στρώση. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όπως το make up, αλλά για ακόμα καλύτερη κάλυψη μπορείτε να την απλώσετε στην επιδερμίδα σας με ένα πινέλο.

And More