8 ολοκαίνουρια bronzing προϊόντα σου δίνουν λάμψη και ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα!

Η πρώτη αίσθηση που μας προκαλεί η Άνοιξη σε σχέση με το beauty look μας είναι ότι θέλουμε ένα μαυρισμένο και πιο sexy μακιγιάζ. Στο γραφείο του TLIFE ήδη έγιναν τα πρώτα solarium (θα ακολουθήσει post με το κατά πόσο είναι ασφαλές και πολλές ακόμη λεπτομέρειες!). Όμως, υπάρχει μια άλλη λύση η οποία είναι απόλυτα ασφαλής, δεν πρόκειται να σου αφήσει λεκέδες και είναι κάτι που μπορείς να αφαιρέσεις με μακιγιάζ! Bronzing πούδρες αλλά και gel που αφήνουν στο πρόσωπό σου ηλιοκαμμένη όψη. Και σου τονίζω: είναι απόλυτα ασφαλές!

Αν, λοιπόν, πρέπει να κάνεις μια και μόνη beauty αγορά προτού φύγεις για Πάσχα αυτή δεν είναι άλλη από τα νέα bronzer! Πήγα, είδα, δοκίμασα και σου παρουσιάζω τα νέα must have. Επίλεξε ανάλογα με το budget σου!


Clinique Superbalanced Powder Bronzer, €38.50
Εμπνευσμένοι από την ‘έξυπνη τεχνολογία’ που χρησιμοποιείται στο Superbalanced Makeup και στη Superbalanced Powder Makeup η οποία διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει τη λιπαρότητα, οι ειδικοί της Clinique εφάρμοσαν την τεχνολογία αυτή σε μια μπρονζέ πούδρα για να προσφέρουν μια δροσερή, φυσική μπρονζέ λάμψη στις γυναίκες.
Η Superbalanced Powder Bronzer επίσης προσφέρει ένα ειδικό 3-D σύστημα που συντίθεται από ειδικούς οπτικούς παράγοντες και σφαιρικά σωματίδια που αντανακλούν το φώς, προσφέροντας τέλειο αποτελέσμα και ομοιογενή λάμψη από κάθε γωνία. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις Bronzed 1 και Bronzed 2. Λανσάρεται τον Μάιο.


Too Faed Chocolate soleil αποκλειστικά στα Sephora, €34.00
Η συγκεκριμένη ελαφριά μπρονζέ πούδρα σχεδιασμένη με βάση το κακάο χαρίζει σε ανοιχτόχρωμες και σκούρες επιδερμίδες ένα φυσικό μαύρισμα. Ιδανική για εσάς που λατρεύετε «τη μπρονζέ επιδερμίδα», προσφέρει μια ηλιοκαμένη όψη που τονώνει όλους τους τύπους επιδερμίδας χαρίζοντας μεταξένιο αποτέλεσμα και απαλό άρωμα σοκολάτας.


Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder, αποκλειστικά στα Notos Galleries, €42.40
Πέρα από το υπέροχο bronzing χρώμα που εξασφαλίζει στην επιδερμίδα, προσφέρει και αντιοξειδωτική προστασία χάρη στα συστατικά του, όπως το πράσινο τσάι. Θα το βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις: Soft Radiance, Warm Radiance and Deep Radiance.


Εstee Lauder Pure Color Illuminating Powder Gelee της σειράς Bronze Goddess Capri
Αυτή η μοναδική, παλέτα με την πούδρα-gel, γιορτάζει το καλοκαίρι με το λεπτεπίλεπτο της μοτίβο λαμπερής άμμου, που σαν να έχει δεχθεί το χάδι από τις ζεστές και λαμπερές ακτίνες του Μεσογειακού ήλιου, προσφέρει μια λαμπερή, μαργαριταρένια και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Με την επαναστατική τεχνολογία πολυδιάστατης λάμψης (prisma shine technology) και την τρισδιάστατη υφή της ( υγρή-στέρεη-gel) η ακτινοβόλα αυτή σύνθεση προσδίδει ένα φυσικά λαμπερό τελείωμα. Ιδανικό για κάθε χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, χαρίζει λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή πάνω από το bronzer.


Benefit Sun Beam, gel λάμψης για ηλιοκαμμένο χρώμα, αποκλειστικά στα Sephora, €25.00
Για 100% καλοκαιρινό στυλ ακόμα και τις βροχερές μέρες, η Benefit λανσάρει το Sun Beam. Αυτό το τζελ λάμψης για ηλιοκαμένο χρώμα μοιάζει με ήλιο κλεισμένο σε μπουκαλάκι! Αρκεί να απλώσεις μερικές σταγόνες από αυτό το υγρό τζελ στα μάγουλα και στο τόξο των φρυδιών, πάνω από το μακιγιάζ και στη συνέχεια να το σβήσεις με τα δάχτυλά σου για να χαρίσεις στο χρώμα ένα ηλιόλουστο αποτέλεσμα! Ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας.


MAC Pro Longwear Bronzing Powder από την συλλεκτική σειρά Hey Sailor
Μια bronze πούδρα με σατινέ υφή που δίνει στο πρόσωπο το τέλειο ηλιοκαμμένο effect. Κυκλοφορεί το Μάιο στα καταστήματα MAC και διατίθεται σε δύο αποχρώσεις: την πιο ανοιχτόχρωμη Nude on Board και την πιο σκούρα Sun Dipped.


Guerlain Terracotta 4 Seasons
Τέσσερις αποχρώσεις σε μια terracotta! Δίνει στο πρόσωπο ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα το οποίο δείχνει απόλυτα φυσικό. Θα το βρεις σε δύο απόχρωσεις ανάλογα με τα φυσικά σου χρώματα: Blondes 01 και Brunettes 02 για ξανθιές και καστανές αντίστοιχα.

Και αφού είδες τις beauty αγορές σε bronzing πούδρες και gel, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και μάθε πώς να τις χρησιμοποιείς σωστά για να πετύχεις το σωστό ηλιοκαμμένο μακιγιάζ!

And More