Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Δες εδώ τις 7 καλύτερες αντηλιακές προσώπου!

Ας είμαστε ειλικρινείς: μπορεί οι δερματολόγοι μας να φωνάζουν στο αυτί μας να χρησιμοποιούμε αντηλιακή οοοοολο τον χρόνο, κι εμείς από την άλλη να φροντίζουμε να στο γράφουμε με κάθε ευκαιρία, αλλά καμία μας δεν νοιάζεται να φορέσει αντηλιακή παρά μόνο μέχρι να έρθει η Άνοιξη. Υπάρχει, όμως, και πιο τραγική κατηγορία που φοράει αντηλιακή προσώπου μόνο όταν κάνει ηλιοθεραπεία.

Ακουσέ με προσεκτικά: η έκθεσή μας στον ήλιο χωρίς αντηλιακή ΜΑΣ ΓΕΡΝΑΕΙ και δημιουργεί ΠΑΝΑΔΕΣ!!! Άρα πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακή απαραίτητα! Ναι, ακόμη κι εσύ που έχεις λιπαρή επιδεμίδα και δεν έχεις βρει εκείνη την αντηλιακή προσώπου που σου ταιριάζει. Guess what: επειδή είμαι παθούσα, έκανα προσωπικά το test drive και διάλεξα για εμάς τις 7 πραγματικά πιο λεπτόρρευστες που δεν κολλάνε και δεν βγάζουν σπυράκια!

1. Clinique City Block, SPF25, €24.50. Το ιδανικό αντηλιακό πόλης που προστατεύει από τον ήλιο και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες. Φόρεσέ το μόνο του ή πριν το make up σου σαν βάση.

2. Vichy Capital Soleil κρέμα Dry Touch με λεπτόρρευστη υφή, SPF 50, €17.50. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λευκά κατάλοιπα και χωρίς να κολλάει. Με απαλή και ξηρή υφή αφήνει την επιδερμίδα στεγνή, απαλή και ματ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χαρείτε την σαν ιδανική βάση για το make up!

3. Shiseido Urban Environment, SPF50, €41.19. Αντηλιακό πόλης με ελαφριά υφή που προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση
και προστατεύει από όλους τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ξηρότητα και η μόλυνση του περιβάλλοντος. Χαρίζει υψηλή ενυδάτωση που διαρκεί 8 ώρες και προστατεύει από τον κλιματισμό, την μόλυνση και άλλους οξειδωτικούς παράγοντες.

4. Avène Emulsion SPF 50+, €17.10. Η πραγματική υφή Dry Touch απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα και δεν αφήνει καθόλου ίχνος γυαλάδας. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

5. Galenic Fluide Visage, €20.20. Έχει πολύ ανάλαφρη αίσθηση ενώ αποτελεί την ιδανική βάση για το μακιγιάζ. Περιέχει στη σύνθεσή του Uncaria του Αμαζονίου, ένα αναρριχητικό φυτό που υψώνεται μέχρι τις κορυφές των δένδρων αναζητώντας τον ήλιο για να αντλήσει την ενέργεια που χρειάζεται. Με έντονη δράση κατά των ελευθέρων ριζών που αποτελούν βασική αιτία γήρανσης του οργανισμού.

6. La Roche Posay 50+ Fluid Extreme, €18.50. Απορροφάται άμεσα, αφήνοντας ένα πολύ ανάλαφρο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Θα το βρεις σε μια ιδιαίτερη συσκευασία από πιο σκληρό πλαστικό, σχεδιασμένη έτσι ώστε να το έχεις πάντα μαζί σου, στην βόλτα σου ή στο jogging. Με χρώμα ώστε να προσφέρει και κάλυψη στα λιπαρά δέρματα με τάση ακμής.

7. Κορρές αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF30 με γιαούρτι, €15.90.
Η νέα αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30 με βιολογικό βρώσιμο Γιαούρτι [ελληνικής προέλευσης] διαφοροποιείται λόγω της πολύ λεπτόρρευστης, μη-λιπαρής υφής της, ενώ είναι ιδανική για χρήση στην πόλη και στην παραλία. Απορροφάται εύκολα, δίνοντας ματ αποτέλεσμα, ώστε ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες του ευαίσθητου, αλλά και του λιπαρού / μικτού δέρματος. Προσφέρει φωτοσταθερή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία [UVA-UVB], με μοναδικές καταπραϋντικές ιδιότητες.
Bonus info: Η ενσωμάτωση του πραγματικού γιαουρτιού σε καλλυντική φόρμουλα, η οποία επιτεύχθηκε σε συνέχεια τριετούς έρευνας, έχει καταγραφεί ως παγκόσμια καινοτομία της ΚΟΡΡΕΣ.

And More