Έχεις βγάλει πολύ τα φρύδια σου και τώρα το έχεις μετανιώσει; Μάθε τα πάντα για τα tattoo φρυδιών!

Το βγάλσιμο των φρυδιών είναι μια παγίδα στην οποία έχουμε πέσει όλες. Καλά! Καλά! Εκτός από την Cara Delevigne! Αλλά που να ξέραμε ότι τότε που είμασταν λύκειο και βιαζόμασταν να τα κάνουμε όλα ότι θα ερχόταν ο καιρός που τα παχιά και μεγάλα φρύδια θα ήταν τάση; Εσύ απλώς τότε έβλεπες την μαμά σου με μια λεπτή γραμμή (και περμανάντ!) και υπέθετες πως κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα στον κόσμο των ενηλίκων.

Και να που τώρα το μετανιώσατε κι οι δύο! Αλλά υπάρχει μια ακόμη λύση: το tattoo φρυδιών! Τι είναι, πώς γίνεται, πόσο κοστίζει, πονάει; Η make up artist Δήμητρα Χρούτα με εξειδίκευση στο tattoo φρυδιών μου απάντησε σε όλα!
PS: Αν πάρεις την απόφαση να το κάνεις, να επιμείνεις σε τρία πράγματα: στο φυσικό, στο φυσικό και στο φυσικό αποτέλεσμα!

-Ποια είναι η διαδικασία που γίνεται στο tattoo φρυδιών; Πρέπει για παράδειγμα πριν το φρύδι να ξυριστεί;
Η διαδικασία είναι απλή! Αρχικά σχηματίζουμε και μετά “χτυπάμε” το tattoo και όχι δεν χρειάζεται να ξυρίσουμε τα φρύδια μας. Το μόνο που κάνουμε είναι λίγο κούρεμα στις τριχούλες μας ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά το μηχάνημα και την βελόνα.
-Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται το tattoo φρυδιών;
Οι περιπτώσεις είναι πολλές! Από ένα απλό γέμισμα στα φρύδια που έχουμε μέχρι μετά από αλλωπεκιάσεις, καρκίνο, εγκαύματα, ράμματα κλπ.
-Μπορούμε να κάνουμε tattoo στο περίγραμμα των φρυδιών μας μόνο και μόνο για να τα παχύνουμε;
Φυσικά! Τελευταία έχω αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ!

-Πώς βρίσκεις το σωστό σχήμα φρυδιού για κάθε πρόσωπο;
Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά την ανατομία που φέρουν τα πρόσωπα: φαρδύ, οστεϊκό, εσώφθαλμα μάτια κ.α. Αυτές είναι μερικές περιπτώσεις που τις γνωρίζω από την άλλη μου αγάπη, το μακιγιάζ. Επιπλέον, πάντα κοιτάω τον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας και τι μπορεί να υποστηρίξει. Γι’ αυτό πάντα τις ακούω.
-Από την στιγμή που κάνω tattoo φρυδιών πρέπει μετά να επαναλαμβάνω την διαδικασία;
Τον πρώτο μήνα πρέπει να το ξαναδούμε. Γιατί το δέρμα μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει συνεχώς και ίσως να χρειάζεται κάποιο ρετούς. Πάντως, μετά από 2-3 χρόνια θα πρέπει να το επαναλάβουμε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπαίνουμε με συνεχή διαδικασία.

-Το χρώμα ξεθωριάζει;
Ναι και αυτό κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσικό. Μετά από δέκα μέρες περίπου θα δούμε το φρύδι να γίνεται σαν να έχουμε βάλει απλό μολύβι μόνες μας.
-Πόσο κοστίζει;
250-300 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση και την τεχνική.
-Αν το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει υπάρχει λύση; Κι αν ναι, ποια είναι αυτή;
Μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Αλλά ναι, έχω διορθώσει πολλά παλιά tattoo. Η διαδικασία είναι απλή. Με ένα χρώμα τύπου make up διορθώνουμε τις ατέλειες και ξεκινάμε νέο σχήμα.
-Πώς θα βρούμε τον σωστό άνθρωπο που θα εμπιστευτούμε για να μας κάνει tattoo φρυδιών;
Πρέπει να μας εμπνεύσει από την πρώτη στιγμή, να μπορεί να μας καταλάβει και να εκτελέσει τη σκέψη μας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να τηρεί τους κανόνες υγιεινής όσον αφορά το χώρο και τα εργαλεία και οπωσδήποτε πρέπει να προηγηθεί ένα ραντεβού πριν το τελικό για να δείτε το σχήμα πριν πάρετε την τελική απόφαση. Τέλος, οι συστάσεις από άλλες γυναίκες είναι πολύ σημαντικές, όπως επίσης το να δείτε photo από τις δουλειές του ειδικού στον οποίο θα απευθυνθείτε.
-Πονάει;
Αν το θέλεις πολύ ή το έχεις ανάγκη, όχι! Ο πόνος εξάλλου, είναι υποκειμενικός. Οι πιο πολλές πελάτισσές μου, μου λένε ότι η αίσθηση είναι σαν να βγάζουν τα φρύδια τους.
-Είναι επικύνδινο;
Φυσικά και όχι! Σε κάποιες περιπτώσεις το κάνουμε σε συνεργασία και με γιατρούς, τα χρώματα είναι υποαλλεργικά και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Βεβαίως, πρέπει να επιλέξουμε το σωστό άνθρωπο με τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνογνωσία που θα μας αεξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θέλουμε!
-Με τα χρόνια οι μυς χαλαρώνουν και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας πέφτουν. Άρα το tattoo στα φρύδια είναι πολύ λογικό να ακολουθεί την ίδια φορά. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
Ο μετωπιαίος μυς είναι πιο σταθερός από τους υπόλοιπους, οπότε οι πιθανότητες μειώνονται αυτόματα. Αλλά και πάλι, εάν από την αρχή δεν έχεις πάει κόντρα στη φύση της κάθε γυναίκας το πρόσωπό της θα σε σεβαστεί κι αυτό. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ένα ραντεβού θα λύσει όλες σας τις απορίες!

And More