Βιάζεσαι; Πώς να κάνεις ένα fun bun σε ελάχιστο χρόνο!

Είναι το χτένισμα που θα σας διχάσει! Κάποιες εκεί έξω θα πείτε ότι δεν σας αρέσει καθόλου ενώ κάποιες άλλες θα σπεύσετε να το κάνετε (ανήκω στην κατηγορία β!). Αλλά, όποια κι αν είναι η γνώμη σου για το bun ή top knot ένα είναι σίγουρο: είναι το χτένισμα που θα σε σώσει στα δύσκολα. Το χτένισμα φύλακας του στιλ σου όταν:
α) Έχεις 15 λεπτά να ετοιμαστείς
β) Δεν προλαβαίνεις ή απλώς δεν έχεις την όρεξη να λουστείς (σου έχει συμβεί κάποια στιγμή…)
γ) Τα μαλλιά σου φριζάρουν και δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Στα bonus του παραπάνω χτενίσματος συμπεριέχεται και το γεγονός ότι μπορείς να το φορέσεις το πρωί με jean και το βράδυ με τούλινα φορέματα ή ακόμη και gowns! Σου έχουμε δείξει ήδη την πρωινή εκδοχή του top knot και τώρα ήρθε η ώρα να δεις και την βραδινή παραλλαγή του. Γιατί οι stars του Hollywood το λατρεύουν, είτε σου αρέσει είτε όχι. Αλλά να δεις που στο τέλος θα σε πείσω…

Ποιες αγαπούν το fun bun!

H Elizabeth Olsen έκανε ένα ψηλό χαλαρό bun χωρίς πολλά προϊόντα styling. Η Whitney Port έκανε προηγουμένως μια χωρίστρα στη μέση ενώ η Fergie επέλεξε την sleek εκδοχή του bun.

H Κim Kardashian έκανε το τέλεια στιλιζαρισμένο top knot που ανασήκωσε τα χαρακτηριστικά της. Η Kim πλαισίωσε αυτό το χτένισμα με τέλειο smokey μακιγιάζ στα μάτια. Η Keri Russel έκανε ένα τύπου ballerina top knot με ελαφρύ σπάσιμο στο τελείωμα και κάποιες μικρές τουφίτσες που έπεφταν χαλαρά στο πρόσωπό της όπως ακριβώς και της Jessica Lowndes.

Fun bun της τελευταίας στιγμής…

Το πιο πρόσφατο fun bun (και ένα από τα πιο επιτυχημένα) είναι αυτό που έκανε η JLO στις 25 Οκτωβρίου σε παρουσίαση event που διοργάνωσε η εταιρία Samsung.

Ηοw to: πώς να κάνεις μόνη σου το fun bun!

To top knot, ο ψηλό κότσος ή το bun (όπως κι αν διαλέξεις να το πεις είναι το ίδιο χτένισμα!) κρύβει πίσω του ολόκληρη τεχνική. Αν επιμένεις να το κάνεις απλώς στριφογυρίζτοντας τα μαλλιά σου κι έπειτα πιάνοντας με λαστιχάκι, κάνεις λάθος! Ένα λάθος το οποίο έκανα κι εγώ. Κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στο τέλειο fun bun!

Read More

And More