Οι πιο stylish και καλοκαιρινοί τρόποι να δέσεις μαντήλια στα μαλλιά σου! Από τον Ν. Βιλλιώτη.

Να σηκώσει το χέρι της όποια τολμά στα μαντήλια στα μαλλιά! Χμμ… Διστάζεις ή απλώς δεν ξέρεις πώς να το κάνεις; Ανήκω στην δεύτερη κατηγορία. Αναθεωρώ: ανήκα στην δεύτερη κατηγορία. Ο Νικόλας Βιλλιώτης μου έκανε υπερεντατικά των δέκα λεπτών και μου έμαθε τους πιο stylish, ενημερωμένους, πιο fashionable τρόπους να δένουμε μαντήλια στα μαλλιά μας. Αν είδες MAD Awards σίγουρα θα ζήλεψες ένα από τα looks της Συνατσάκη με το μαντήλι. Λοιπόν, αυτός ο τρόπος δεσίματος αντλεί την έμπνευσή του από τα 70’s και είναι παν-εύ-κο-λος! Έχε μου εμπιστοσύνη! Plus: σε σώζει από τα φριζαρισμένα μαλλιά μετά την πρώτη βουτιά. Τα θες πιο αναλυτικά;

Από την θεωρία…

40’s

Αυτός ο τρόπος δεσίματος αντλεί την έμπνευσή του από τις εργάτριες της βόρειας Αμερικής και σηματοδοτεί την αλλαγή της γυναίκας από νοικοκυρά σε εργαζόμενη και ανεξάρτητη. Στον οίκο Hence είδαμε πολύ πετυχημένα τέτοια δεσίματα που εν τέλει δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνουν. Αρκεί να διδαχτείς από αυτό το βίντεο και τον Νικόλα.

50’s



Αυτός ο τρόπος δεσίματος έχει σαν βάση την μπανάνα. Ναι! Την γνωστή μπανάνα που σαν λέξη σου προκαλεί έως και απέχθεια. Κι όμως, η μπανάνα έχει επιστρέψει δυναμικά! Το καλό που σου θέλω, αναθεώρησε!

70’s

Θες να σε ταράξω; 70’s δέσιμο στα μαλλιά μπορεί να έχεις κάνει κι εσύ χωρίς να το ξέρεις όταν μετά από μια βουτιά τα μαλλιά σου φρίζαραν και πήρες το παρεό σου και το τύλιξες γύρω από το κεφάλι σου αφήνοντας το υπόλοιπο μήκος να πέφτει στον έναν ώμο. Είναι το ίδιο look που είδες την Συνατσάκη στα MAD και την Μπέτυ Μαγγίρα πλάι στην πισίνα. Με άλλα λόγια: είναι αυτό που θα δοκιμάσεις κι εσύ το Σουκου. Θα είμαι σε κάποια παραλία και θα μετράω τέτοια κεφάλια! Ξεσηκώσου!

…Στην πράξη
Οοοοολες τις παραπάνω εκδοχές δεσίματος της είδα στο κεφάλι μου. Και από τότε δεν έχω ξαναδεί τα… μαλλιά! Με άλλα λόγια τα μαντήλια έγιναν καθημερινή μου συνήθεια. Ελπίζω και σε ‘σένα! Τόλμησέ τα και βγες εκεί έξω με θάρρος. Για ‘μένα είσαι συναρπαστική ότι κι αν κάνεις!

Read More

And More