Ombré μόνη μου στο σπίτι; Mε την νέα σειρά Wild Ombrés by Excellence της L’Oreal Paris γίνεται!

Ombré, το φωτεινό ξάνοιγμα στις άκρες των μαλλιών! H μεγαλύτερη τάση που είδαν ποτέ τα… μαλλιά μας τα τελευταία χρόνια! Αλλά όχι οποιοδήποτε ombré, αλλά wild οmbrés by Excellence, εκείνο το οποίο είχαμε δει για πρώτη πρώτη φορά στην Drew Barrymore!

Miley Cyrus, Drew Barrymore και Alexa Chung είναι από τις διάσημες που έχουν κάνει τα πιο επιτυχημένα Ombré look.

Τα καλά νέα;
Τώρα μπορείς να το κάνεις και μόνη σου, μειώνοντας τα έξοδα για κομμωτήριο!
Πώς; Η L’Oreal Paris λάνσαρε τώρα τη σειρά Wild Ombrés by Excellence και μέτρησε πλεονεκτήματα:

1. Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σετ για ombré look που δημιουργήθηκε ποτέ! Που σημαίνει ότι αγοράζεις απλώς την συσκευασία και τα βρίσκεις όλα εκεί! Και το σετ κοστίζει μόλις… (εδώ περνάμε στο δεύτερο πλεονέκτημα!)…
2. €10.22!
3. Βασίζεται στην ολοκαίνουρια τεχνολογία ξανοίγματος που αφήνει τα μαλλιά τόσο φωτεινά. Η κρέμα περιποίησης με Νutri- Ceramide περιποιείται τα μαλλιά και τα αφήνει απαλά και μεταξένια. Γιατί όμορφα μαλλιά, εκτός από τα μαλλιά με υπέροχο χρώμα, είναι και τα υγιή μαλλιά!
4. Θα το βρεις σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις (no 1, no 2, no 3, no 4) που προσαρμόζονται στο χρώμα των μαλλιών σου.
5. Στην συσκευασία θα βρεις κι ένα ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ το οποίο είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένο ώστε να αποκτήσουμε όλες το ombré που θέλουμε με μια μόνο κίνηση! Απλώς βουρτσίζοντας το μήκος και τις άκρες των μαλλιών μας!

Από την θεωρία στην πράξη!
Στο βίντεο που θα δεις παρακάτω η Ζήνα από το fashion vibe εφαρμόζει την βαφή Wild Ombrés by Excellence στα δικά της μαλλιά και μας δείχνει πώς ακριβώς μπορούμε να το κάνουμε και μόνες μας στο σπίτι! Και πραγματικά, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει τόσο που το επόμενο βήμα είναι να πας στο κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών ή super-market!

Read More

And More