Το είδαμε στα MAD! Νέα ιδέα για γαλλικό μανικιούρ με μαύρη γραμμή!

Με τόσα εκθαμβωτικά, καλοκαιρινά και super flashy χρώματα εκεί έξω δύσκολα μπορείς να παραμείνεις πιστή στο γαλλικό μανικιούρ. Κάποιες το θεωρούν passe, κάποιες άλλες απλώς κλασικό (ανήκω στην δεύτερη κατηγορία αναμφίβολα!).

Και κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχουν κι εκείνες που προσπαθούν να εκσυγχρονίσουν την κλασική εκδοχή του γαλλικού. Την τελευταία, φιλότιμη ομολογουμένως προσπάθεια, την είδαμε στο party του MAD από την Ελισάβετ Σπανού η οποία επέλεξε να βάψει τα νύχια της με ένα απλό top coat και στην άκρη των νυχιών μια πολύ λεπτή γραμμή από μαύρο βερνίκι.

Στο ίδιο event είδαμε πολλά και διαφορετικά μανικιούρ, όμως, μόνο μια ακόμη ήταν αυτή η οποία επέλεξε το γαλλικό. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη η οποία είχε σαν βάση ένα βερνίκι σε nude απόχρωση, όχι off white όπως συνηθίζεται, και λευκή γραμμή στην άκρη.

Πάντως, και οι δύο σέταραν το μανικιούρ τους με τον φάκελο που κρατούσαν εκείνο το βράδυ (καν’το κι εσύ! Πρόκειται για mini trend) και για του λόγου το αληθές, ιδού το total look

Η Ελισάβετ Σπανού κρατούσε μαύρο φάκελο όπως ακριβώς και το χρώμα το οποίο χρησιμοποίησε για τη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ της

Η Κατερίνα Στικούδη κρατούσε nude με λευκό φάκελο, όπως και οι αποχρώσεις του δικού της γαλλικού

Έλα να συζητήσουμε! Εσύ ποιο μανικιούρ προτιμάς; Στείλε το σχόλιό σου ή ψήφισε παρακάτω!

And More