Θα παίξω …μίλα με Sunny, Μαρία, Σοφία και Τζούλυ!

Περνάω ήδη τέλεια με το γυναικοπαρεάκι της εκπομπής. Μια μικρή γεύση πήρατε ίσως από το τρέιλερ.


Ήταν ωραία εμπειρία αν και κουραστική. Χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να συντονιστούμε και οι πέντε στο ρυθμό. Είχαμε όμως τέτοιο κέφι και διάθεση που σταματήσαμε αρκετές φορές την πρόβα και πέσαμε στα πατώματα κλαίγοντας από το … γέλιο!!!


Είχα πολύ ανάγκη να περάσω καλά φέτος στη δουλειά. Είχα ανάγκη για ανανέωση, για κάτι καινούριο.


Θέλω να σας μιλήσω λίγο για τη
Sunny, τη Μαρία, τη Σοφία και την Τζούλυ.


Η
Sunny ήταν ο άνθρωπος που ήθελα … κολασμένα να έχω κοντά μου. Το μυαλό της είναι απίστευτο. Το ίδιο και ο λόγος της. Είναι τόσο διαφορετική από μένα, κι όμως έχω την αίσθηση όταν με κοιτάει με αυτό το καταπληκτικό φατσάκι ,ότι με μια ματιά τα έχουμε πει όλα. Κολλάω άσχημα όταν μου λέει τους στίχους που έγραψε για το νέο τραγούδι της Ελεονόρας Ζουγανέλη. Αγαπημένα μου τραγούδια της το “Παλιό μου παλτό” και το ” Έλα” της Ελεονόρας. Πιστεύω ότι θα αποκτήσει και φανατικούς τηλεθεατές.

Η Μαρία είναι αρχόντισσα κι “αλήτης” μαζί. Είναι κυρία, έχει ζήσει τη ζωή της και έχει … φάει την τηλεόραση με το κουτάλι. Έχει καταφέρει μέσα στο σύστριγγλο της Show Biz να διατηρήσει μια αθωότητα, μια ντομπροσύνη και κυρίως την αφοπλιστική ειλικρίνεια της. Είναι καταπληκτικό παρεάκι και πολύ καλό ξηγημένο παιδί. Της κάνω διαρκώς πλάκα ότι θα την ξαναπαντρέψω με το Μαλέλη και θα γίνω εγώ κουμπάρα. Αγαπώ Μαρία πολύ.


Και τώρα η Σοφία. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ”
No Vossou no party!!!”. O Σοφία είναι η ψυχή της παρέας. Ο άνθρωπος με τη θετική ενέργεια, το αστείρευτο χιούμορ και την ατάκα, που θα μας φτιάξει το κέφι ακόμη και στις μαύρες μας. Αυτοσαρκάζεται διαρκώς και μας πειράζει επίσης διαρκώς. Της κολλήσαμε το παρατσούκλι Tanorexia καθώς έχει εμμονή με το μαύρισμα το οποίο διατηρεί έντονο μέχρι σήμερα ακολουθώντας τα βήματα της Donatella Versace ( χι, χι). Επίσης είναι μουσικάρα και καλλιτεχνάρα και μου αρέσει πολύ που συνεργαζόμαστε.


Αρχικά λοιπόν ήταν να είμαστε τέσσερεις γυναίκες. Γίναμε πέντε όταν είδαμε στο δοκιμαστικό την Τζούλυ. Η Τζούλυ Αγοράκη, έγραφε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, για σχέσεις, σε περιοδικά όπως το
Marie Claire και το Votre Beaute. Καθώς λοιπόν θέλαμε φέτος να εντρυφήσουμε στις σχέσεις, όπως άλλωστε κάνει και κάθε γυναικοπαρέα που …σέβεται τον εαυτό της, τη φωνάξαμε για ένα δοκιμαστικό. Και ήταν η αποκάλυψη. Μια Carrie Bradshaw με πολύ περισσότερο νάζι !!! Λατρεύει τη μόδα και ο θεατράλε τρόπος που εκφράζεται θα είναι το … αλατοπίπερο της παρέας.



Εύχομαι να περάσετε κι εσείς καλά με την παρέα μας. Σας προσκαλούμε στις πρεμιέρα μας, τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου.

Φιλιά Τατιάνα

And More